Find din perfekte sommerferie destination

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, det er tid til at finde fly til din destination. Men skal det være charter eller rejs-selv ferie i år? Vil du rejse i Europa eller vil du længere væk? Uanset om du har lyst til en sommerferie ved stranden, i storbyen eller omgivet af den smukkeste natur, så kan du finde din næste rejs-selv eller charterferie fra Aarhus Airport. Det er bare et spørgsmål om at vælge.

Flyv til mere end 25 destinationer med vores rutefly eller rejs med charterselskaber, der tilbyder skønne ferier til forskellige, dejlige feriedestinationer fra Aarhus Airport.

Strand på Korfu

Korfu, Grækenland

Korfu er kendt som Grækenlands grønneste ø på grund af sin frodige og spektakulære natur. Desuden er øen spækket med kulturhistorie og byder på lækker mad inspireret af det græsk-italienske køkken. Som Grækenlands vestligste punkt rammes Korfu af varme briser fra det italienske fastland, da Korfu ligger med kort afstand til hælen på den Italienske støvle – også kendt som Puglia.

Plitvice sø i Zadar

Zadar, Kroatien

Kroatien er fantastisk og prisvenlig destination, og byen Zadar ved Dalmatiens kyst, er ingen undtagelse. Byen emmer af charme og indbyder til at gå på eventyr i de smalle brostensbelagte gader, der snor sig gennem byen. I Zadar kan du danse på solceller, lytte til tonerne fra det enorme hav-orgel eller tage på eventyr i nationalparkerne omkring byen og inde i landet. Tag for eksempel en dagstur til den bjergtagende nationalpark Plitvice søerne, hvor du kan vandre langs søerne.

Faro coast line

Faro, Portugal

Det er ikke for ingenting, at Portugal er i top-10 over over danskernes foretrukne rejsemål. Fra Aarhus Airport kan du flyve til skønneste Faro, som er et godt udgangspunkt for at opleve alt det Portugal har at byde på. Faro er et af de smukkeste hjørner af Europa, hvor du både kan opleve skøn bjergrig natur, lækker mad der tager udgangspunkt i Atlanterhavet, fantastiske vine og dejlige hvide sandstrande og forhold der tiltrækker surfere fra hele verden.

Visbys gader Gotland

Visby, Sverige

I Visby kan du da også få lov at se en lille del af af de mange sølvskatte, som er efterladt fra vikingetiden, på Gotland Museum. Desuden emmer Visby af en helt særlig stemning, der stammer fra de gamle bygninger, huse og kirker. Du kan for alvor mærke fortidens vingesus, når du går en tur i og omkring byen. Følg for eksempel de smalle brostensbelagte gader, der snor sig gennem byen og se de 27 bevarede tårne i bymuren. Husk også at sætte tid af til at slentre en tur gennem den berømte botaniske have, hvor du kan nyde den vidunderlige park.

Århus Charter

Med Århus Charter kan du rejse på den dejligste sommerferie til bl.a. Zakynthos, Pafos eller Mallorca. Hver destination byder på skøn natur, lækker mad og oplevelser, der skaber minder.

Find din rejse her

Atlantis Rejser

Du kan også tage på charterferie med Atlantis Rejser, som tilbyder rejser til to fantastiske destinationer i Egypten: Hurghada og Sharm el Sheihk. Her kan du for alvor smække benene op og nyde den sydens sol.

Find din rejse her

Pool at hotel in Hurghada

Spies

Vælger du til gengæld Spies, kan du se frem til den ultimative strandferie med masser af bademuligheder og skønne omgivelser. Hvad enten du vælger at tage til Mallorca eller Gran Canaria, så er du sikret en dejlig sommerferie.

Find din rejse her

Tourist,With,In,The,Hat,And,With,A,Backpack,Standing

Gislev Rejser

Ønsker du for alvor at opleve den fantastiske sydlige del af Italien, kan du rejse med Gislev Rejser. Tag for eksempel til vidunderlige Rom, Napoli, Sorrento eller den bjergtagende Amalfikyst.

Find din rejse her

Sorrento med Gislev Rejser
Milan Italy

Milano, Italien

Storby destination nummer 1, Milano, er indbegrebet af rigt kulturliv, bar- og restaurantmiljø og shoppingmuligheder. Byen ligger centralt placeret i den nordlige del af Italien hvorfra du kan tage på dagsture med gode togforbindelser. Du kan eksempelvis tage på en dejlig tur til Comosøen, der ligger kun 1 time fra Milano.

Jurmala Beach Riga Letland

Riga, Letland

Riga er en attraktiv destination på alle tidspunkter af året. Denne skønne baltiske perle rummer nemlig kultur, historie, storbycharme, shopping og badestrand. Du kan smage på landets mange fantastiske øl i The Riga Beer District eller tage en tur ind på det overdådige Riga Central Market. Krydr din tur med besøg på Kunstmuseet Bourse eller KGB museet fra tiden, hvor KGB hærgede Riga. Efter en ordentlig spandfuld kultur og historie er det passende med en badetur i Østersøen ved stranden Jūrmala, der er sagtens kan kaldes Østeuropas svar på Miami Beach.

Parlament, Bukarest

Bukarest, Rumænien

Bukarest fortjener en plads på enhver bucket list. Byen er rig på kultur, historie, kunst og grønne oaser. Overalt ses en overvældende arkitektur med en blanding af Paris-inspirerede bygninger, socialistisk klassicistiske lagkage-bygninger, østblokkens brutalisme, plattenbau og postmoderne arkitektur. Parlamentet er absolut den største attraktion i Bukarest, men byen byder også på andre arkitektoniske godter bl.a. Ateneul Roman, kongeslottet samt Stavropoleos kloster og kirke bygget i starten af 1700-tallet.