Find din perfekte destination

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at det er tid til at finde flybilletter. Skal det være Spanien, Kroatien, Grækenland eller måske noget helt fjerde? Uanset, om du har lyst til en sommerferie ved stranden, i storbyen eller omgivet af den smukkeste natur, så kan du finde din næste rejs-selv eller charterferie fra Aarhus Airport. Det er bare et spørgsmål om at vælge.

Flyv til mere end 25 dejlige feriedestinationer direkte fra Aarhus Airport.

Udsigt over smukke Molyvos på øen Lesbos

Lesbos, Grækenland

Er du til solkyssede strande, betagende bjerglandskaber eller ægte græsk kultur? Lesbos byder på alt fra frodige bjerge, pinjetræplantager, floder til velduftende olivenlunde, skønne sandstrande og fantastisk mad.

Du kan udforske øen på flere forskellige af måder. Du kan hike på øens mange stier, leje en mountainbike eller en ATV og udforske den smukke natur og slutte af med et dyp i en af de mange azurblå bugter på hjemvejen.

Book din næste ferie med Århus Charter og flyv fra Aarhus Airport til Lesbos. Du kan finde rejser på Århus Charters hjemmeside her

Zadar, Kroatien

Kroatien er en dejlig feriedestination, der giver oplevelser ud over det sædvanlige. Zadar, en kroatisk perle ved Dalmatiens kyst, har små og stemningsfyldte gader, historiske bygninger og vidunderlige badestrande. Fra Zadar kan du køre på eventyr og opleve Kroatiens bjergtagende natur i nationalparkerne Plitvice Lakes eller Krka. Besøg byen Dubrovnik, der var inspiration til Kings Landing i megahit-serien Game of Thrones. Et besøg i Zadar og Kroatien kan derfor varmt anbefales!

Flyv til Kroatien med Ryanairs rute til Zadar fra Aarhus Airport to gange ugentligt i sommerperioden. Book dine billetter her

Smuk smal sand strand nær Lagos by, Algarvekysten

Algarve, Portugal

Det er ikke for ingenting, at Portugal er i top-10 over over danskernes foretrukne rejsemål. Fra Aarhus Airport kan du flyve til Faro, som er et godt udgangspunkt for at opleve alt det, Algarvekysten og Portugal har at byde på. Algarvekysten er et af de smukkeste hjørner af Europa, hvor du både kan opleve skøn bjergrig natur, lækker mad der tager udgangspunkt i Atlanterhavet, fantastiske vine og dejlige hvide sandstrande og forhold, der tiltrækker surfere fra hele verden.

Du kan flyve til Algarvekysten med Ryanairs rute til Faro fra Aarhus Airport to gange ugentligt hele året. Find billetter her

Mallorca, Valldemosa

Mallorca, Spanien

Den spanske ferieø, Mallorca, er velkendt af de fleste danskere og er i blandt favoritterne, når det kommer til at vælge en destination for sommerferien. Du får kilometervis af fantastiske sandstrande, udendørsaktiviteter for enhver, et pulserende byliv, lækker mad og vine fra øen, og ja vi kunne blive. Fra Palma kan du også tage en eventyrlig tur med antikt togsæt fra 1930’erne, der kører fra Palma de Mallorca til Soller. På den måde får du øens smukke natur at se på en helt anden måde.

Rejs til Mallorca fra Aarhus Airport med charterfly eller rejs-selv. Du kan læse mere om destinationen her

Malerisk spansk strand med udsigt til Penon de Ifach, Alicante

Alicante, Spanien

Valencias hovedby er helt bestemt et besøg hver. Byen byder på alt fra et lunt klima, dejlig stemning til den fantastiske madscene med traditionel spansk tapas. Tag f.eks. en tur ned ad Calle San Francisco, hvor du kan besøge lækre tapas-barer. Alicante har også helt særlige madoplevelser som er nævnt i Michelin-guiden.

Du kan også nyde det fantastiske badevand ved stranden Postiguet eller en tage på god vandretur op til fæstningen Santa Barbara, der har udsigt over hele byens kyst.

Flyv med Norwegian fra Aarhus Airport til Alicante to gange om ugen fra marts til oktober. Find dine billetter her

Udsigt over Jurmala strand, Riga

Riga, Letland

Riga er en attraktiv destination på alle tidspunkter af året. Denne skønne baltiske perle rummer nemlig kultur, historie, storbycharme, shopping og badestrand. Du kan smage på landets mange fantastiske øl i The Riga Beer District eller tage en tur ind på det overdådige Riga Central Market. Krydr din tur med besøg på Kunstmuseet Bourse eller KGB museet fra tiden, hvor KGB hærgede Riga. Efter en ordentlig spandfuld kultur og historie er det passende med en badetur i Østersøen ved stranden Jūrmala, der sagtens kan kaldes Østeuropas svar på Miami Beach.

Flyv med Ryanair to gange ugentligt til Riga fra Aarhus Airport. Du kan booke billetter her

Norwegian

Flyv med Norwegian til tre af de meste populære spanske rejsemål, Alicante, Malaga og Mallorca, direkte fra Aarhus Airport.

Find billetter på Norwegians hjemmeside her

Ryanair

Rejs med Ryanair til otte destinationer fra Aarhus Airport; Algarvekysten, Zadar, Riga, Gdańsk, London, Palma de Mallorca, Malaga og Korfu.

Find og book din rejse på Ryanairs hjemmeside her

Flyv med Ryanair fra Aarhus Airport

SAS

SAS flyver til Oslo, København og Stockholm fra Aarhus Airport. Du kan rejse videre ud i verden fra alle tre nordiske storbyer og stadig kun checke bagagen ind i Aarhus.

Find din rejse på SAS’ hjemmeside og book billetter her

Flyv med SAS fra Aarhus Airport

BRA

Flyver du med BRA direkte til Stockholm (Bromma), kan du med et kort stop rejse videre til blandt andet Visby og Gøteborg.

Book billetter via BRA her

Find din rejse med BRA fra Aarhus Airport

Århus Charter

Med Århus Charter kan du rejse på den dejligste sommerferie til bl.a. Lesbos, Mallorca, Pafos og mange flere. Hver destination byder på skøn natur, lækker mad og oplevelser, der skaber minder.

Find din rejse her

Århus Charter

Sunweb

Har du brug for at blive ordentlig gennemvarmet i din ferie, så kan du rejse med Sunweb til for eksempel Hurghada i Egypten. Her kan du for alvor smække benene op og nyde den sydens sol. Du kan også rejse til de spanske favoritter Malaga, Alicante og Mallorca.

Find din rejse her

Gislev Rejser

Drømmer du om at opleve den fantastiske sydlige del af Italien, kan du rejse med Gislev Rejser. Tag for eksempel til vidunderlige Rom, Napoli, Sorrento eller den bjergtagende Amalfikyst.

Find din rejse her

Gislev Rejser