Portugal

Algarvekysten

En vaskeægte perle i Portugal
Flyv direkte fra Aarhus Airport

Land

Portugal

Flyvetid

3 timer 50 minutter

Sprog

Portugisisk

Måned

Hele året

Valuta

Euro

Tidsforskel

- 1 time

Lufthavn

Faro Lufthavn

AAR

FAO

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Portugal i Top-10

Portugal er kåret som Europas bedste rejseland flere år i træk og er i Top-10 over danskernes foretrukne rejsemål med sine mange muligheder, naturlandskaber, strande og meget mere. Havnebyen Faro er især et godt udgangspunkt for at opleve landet. Hvad enten du er til afslapning, aktiv ferie eller en kombination af begge dele, så er Faro en glimrende feriedestination.

Du vil måske også kunne lide

Smuk smal sand strand nær Lagos by, Algarvekysten

Besøg den alsidige Algarvekyst

Destinationen i Europas sydvestlige hjørne kan bryste sig af en smuk bjergrig natur, et køkken spejlet i naboskabet til Atlanterhavet, alsidig vinproduktion samt lange hvide sandstrande og bølgeforhold, der tiltrækker surfere fra hele verden. Algarvekysten rummer både aktiviteter til den eventyrlystne, den sporty og livsnyderen. Den alsidighed giver dig mulighed for at få lige netop den ferie du trænger til.

Lang sandstrand ved Den Hvide By Albufeira

Mere end sol og golf

Algarve er en populær destination som mange forbinder med masser af sol, lækre strande og golfbaner i særklasse. Men autentiske fiskerbyer, luksus resorts og masser af muligheder for aktiv ferie med cykling og vandring kendetegner også destinationen. Er du på udkig efter en solferie med strand og skønt badevand, skal du heller ikke kigger langt ved Algarvekysten før du mødes med smukke sandstrande og fantastisk badevand.

En båd med turister der forlader en grotte på Algarvekysten

Besøg ikoniske grotter

Benagil-grotterne er en af Algarvekystens mest berømte og maleriske seværdigheder. Med solen strålende ind ad loftet af grotten får du en helt fortryllende oplevelse ved et besøg i de afsides grotter. Du kan blandt andet vælge at komme ind i grotten fra vandsiden med en arrangeret bådtur, som du har mulighed for at booke på forhånd. Hvis du eventyrlysten kan du vælge at gå via en sti til grotten eller du kan sejle på SUP-board eller i havkajak.

Er du klar til en spændende solskinsferie?
Book din næste rejse til Algarvekysten

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder