Portugal

Algarvekysten

En vaskeægte perle i Portugal
Flyv direkte onsdag og lørdag

Land

Portugal

Flyvetid

3 timer 50 minutter

Sprog

Portugisisk

Måned

Hele året
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Valuta

Euro

Tidsforskel

- 1 time

Lufthavn

Faro Lufthavn

AAR

FAO

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Portugal i Top-10

Portugal er kåret som Europas bedste rejseland flere år i træk og er i Top-10 over danskernes foretrukne rejsemål med sine mange muligheder, naturlandskaber, strande og meget mere. Havnebyen Faro er især et godt udgangspunkt for at opleve landet. Hvad enten du er til afslapning, aktiv ferie eller en kombination af begge dele, så er Faro en glimrende feriedestination.

Du vil måske også kunne lide

Flyv direkte til Faro fra Aarhus Airport

Europas smukke hjørne

Destinationen i Europas sydvestlige hjørne kan bryste sig af en smuk bjergrig natur, et køkken spejlet i naboskabet til Atlanterhavet, alsidig vinproduktion samt lange hvide sandstrande og bølgeforhold, der tiltrækker surfere fra hele verden. Algarvekysten rummer både aktiviteter til den eventyrlystne, den sporty og livsnyderen. Den alsidighed giver dig mulighed for at få lige netop den ferie du trænger til.

Flyv direkte til Faro fra Aarhus Airport

Mere end sol og golf

Algarve er en populær destination som mange forbinder med masser af sol, lækre strande og golfbaner i særklasse. Men autentiske fiskerbyer, luksus resorts og masser af muligheder for aktiv ferie med cykling og vandring kendetegner også destinationen. Er du på udkig efter en solferie med strand og skønt badevand, skal du heller ikke kigger langt ved Algarvekysten før du mødes med smukke sandstrande og fantastisk badevand.

Benagil grotten ved Algarvekysten

Besøg ikoniske grotter

Benagil-grotterne er en af Algarvekystens mest berømte og maleriske seværdigheder. Med solen strålende ind ad loftet af grotten får du en helt igennem fortryllende oplevelse ved et besøg i de afsides grotter. Du kan blandt andet vælge at komme ind i grotten fra vandsiden med en arrangeret bådtur, som du har mulighed for at booke på forhen. Båden sejler dig ud til grotterne, hvor du kan tage fantastiske billeder. Hvis du eventyrlysten kan du vælge at gå via en sti til grotten eller du kan sejle på SUP-board eller i havkajak. Mulighederne er mange.

Er du klar til en spændende solskinsferie?
Book din næste rejse til Faro

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder