Aarhus Airport - Tættere på

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Aarhus Airport beskæftiger ca. 150 medarbejdere – fra passagerservice, ruteudvikling, administration, marketing og kommunikation til ramp- og security-folk.

Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer. Via vores ruter til f.eks. København, London og Oslo sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til hundredvis af andre destinationer.

Medarbejdere i Aarhus Airport

Mission

Aarhus Airport sikrer Østjyllands borgere samt erhvervs-, uddannelses- og forskningsmiljø hurtig og nem flytransport til og fra europæiske destinationer – samt via hubs videre ud i en globaliseret verden. Lufthavnen tilstræber, at dens faciliteter, mindset og set-up er attraktive for etablering af nye ruter og charterafgange til efterspurgte rejse- og feriemål i Europa – for såvel Østjyllands borgere som erhvervs-, uddannelses- og forskningsmiljøet.

Vision

Gennem målrettede investeringer i ruteudvikling, faciliteter, passagerservice og effektiv markedsføring vil Aarhus Airport opnå en position som det nærliggende og hyppigste udgangspunkt for østjyske erhvervsvirksomheders og privatrejsendes flyrejser. AAR stræber efter at have velfungerende ruter til de mest populære/efterspurgte destinationer i Europa – både for private samt erhvervs- og uddannelsesmiljøet – samt adgang til hundredvis af andre destinationer via strategiske trafikknudepunkter, som man kan flyve videre fra – ud i verden.