Generel info om Aarhus Airport

Åbningstider

Terminalbygningen er åben døgnet rundt.

Åbningstider for check-in kan variere alt efter hvilket flyselskab, du flyver med. Du kan læse mere om reglerne her: Check-in tider

Vi gør opmærksom på, at overnatning nu er muligt på lufthavnens in-airport hotel: Book værelse her

Ledige lejemål

Lige nu er der ingen eksisterende ledige lejemål i lufthavnen. Dog er lufthavnen i rivende udvikling, og vi åbner en ny lækker lufthavn i midten af 2022 til gavn for hele Østjylland. Det kan potentielt åbne op for nye samarbejder og forretningsmuligheder.

For interesse i fremtidige erhvervslejemål, kontakt direktionen på +45 87757006.

Job i Aarhus Airport

Da vi er en organisation i vækst og udvikling, søger vi jævnligt nye kompetencer til huset. Hold dig opdateret om ledige stillinger ved at følge vores Linkedin-profil eller følg med her.

Bestil assistance

Handicapservice

Bestil handicapservice sammen med flyrejsen hos dit luftfartsselskab.

I henhold til en EU-forordning med ikrafttrædelse pr. 26.7.2008 har man som handicappet adgang til at benytte en gratis serviceordning i forbindelse med afrejse og ankomst til Aarhus Airport.

Solsikkesnoren

Solsikkesnoren, der er et internationalt symbol på personer med usynlige handicap og skjulte diagnoser, er tilgængelig i Aarhus Airport. Solsikkesnoren er et tilbud til gæster, som tydeligt ønsker at signalere til medarbejderne, at de har et usynligt handicap eller en skjult sygdom, der betyder, at de kan have brug for mere hjælp, ekstra tid eller tålmodighed på deres vej gennem lufthavnen.