Østjyllands fadebur skal afspejles i ny restaurant i Aarhus Airport

Aarhus Airport lancerer den 1. februar 2024 et nyt koncept for mad og drikke med rødder i lokale råvarer og specialiteter. Det udvikles i samarbejde med den aarhusianske madglobetrotter, Mikkel Wejdemann.

Vores ambitioner er et madkoncept, der spejler lufthavnens beliggenhed i det østjyske spisekammer med mange lokale råvarer og specialiteter, og som tilfredsstiller vores gæsters behov for et varieret, lækkert og prisvenligt madudvalg.

Mens de sidste opskrifter falder på plads, tilbyder vi et lille udvalg af let mad, så du stadig kan få stillet din sult på rejsen. Det er skyr, brød, pastasalat, kager og et bredt udvalg af drikkevarer. Maden kan købes i vores kiosk eller i restauranten i Skyloungen.

Vi glæder os til at præsentere vores nye menukort, der bliver skræddersyet til folk på farten, og som samtidigt er stærkt forankret i det lokale fødevareudbud på Djursland og i Østjylland.