Stil sulten før din rejse hos Ingerslevs

Velkommen til Aarhus Airport’s restaurant, Ingerslevs! Her kan du nyde et udvalg af lækre retter, der har fokus på de gode råvarer og specialiteter fra lufthavnens lokalområde. Ingerslevs’ madkoncept er særligt udviklet med vores gæster for øje – dem, der rejser til og dem, der rejser fra Aarhus Airport. Det skal være nemt og lækkert, og de rejsende skal tage en unik smagsoplevelse med sig, når de forlader restauranten.

Vi glæder os til at præsentere vores nye menukort, der er skræddersyet til folk på farten, og som samtidigt er stærkt forankret i det lokale fødevareudbud på Djursland og i Østjylland. Menukort med priser og retter kommer snarest på hjemmesiden, men indtil da kan du se eksempler fra menuen herunder.

Velbekomme!

 

Morgenmad

Morgenmad

Nyd en god omgang morgenmad før din afrejse hos Ingerslevs. Her kan du blandt andet få grød, skyr med müsli og bær, rundstykker og croissanter.

Smørebrød med æg og rejer og vin

Smørrebrød

Til din frokost eller aftensmad kan du få et lækkert højbelagt smørebrød med æg og rejser eller kartoffel og avocado.

Pizzasandwich med laks

Pizzasandwich

Du kan også sætte tænderne i en smagfuld pizzasandwich med laks eller en klassisk pizza med skinke.

Perlebyg kål og æble salat

Roomservice

Få mad leveret til dit værelse. Hvis du overnatter på Aarhus Airport Hotel, har du også mulighed for at bestille mad fra Ingerslevs.

Navn efter velkendt aarhusiansk marked

Ingerslevs. Hvis der er en klokke der ringer, er det med god grund. Navnet udspringer nemlig af Ingerslevs Boulevard i Aarhus. I 1903 blev Ingerslevs Boulevard anlagt – særligt kendt for sit store torvemarked, der har tiltrukket folk fra hele Aarhus og omegn i over 100 år. I starten var torvehandlen på Ingerslevs Plads, men senere flyttede den til den bilfri midterrabat på boulevarden i 1952. Med tiden blev torvemarkedet hjertet af Aarhus’ madscene, hvor folk mødtes fra by og land for at handle frugt, friske grøntsager, fisk, kød og lokale specialiteter. Og sådan er det stadig. Torvemarkedet på Ingerslevs Boulevard lever i bedste velgående i dag.

Navnet Ingerslev stammer fra en velkendt person i Aarhus’ historie. Hans Peter Ingerslev var landmand, godsejer, politiker og minister. Han har lagt navn til boulevarden og vores spisested. Ingerslevs Boulevard repræsenterer lokal identitet, fællesskab, historie og traditioner, og det er netop de dyder, vi har taget med ind i lufthavnsrestauranten.