Benyt lufthavnsbussen til/fra Aarhus Airport

925x Flybus til Aarhus

Der er busforbindelse mellem Aarhus city og Aarhus Airport i direkte tilknytning til rute- og charterfly. Bussernes afgangstider er tilpasset flyenes, så hold øje med eventuelle forsinkelser og aflysninger her på siden.

Turen fra Aarhus Hovedbanegård tager cirka 45-50 minutter, og der samles passagerer op ved udvalgte stoppesteder undervejs.

Aarhus Airport - X-bus, tag bussen direkte til Lufthavnen

Fleksibel busplan tilpasset flytider

Rute 925x har den særlige service for passagerne, at den ikke har en fast køreplan, men i stedet følger flytrafikken. Det betyder eksempelvis, at man ikke skal være bekymret for, om der er en bus, når man lander – bussen venter på flyet!

Service

Vi ønsker dig en god tur med Lufthavnsbussen. I bussen kan du frit benytte bussens WiFi. Dertil er der gratis kaffe om bord på bussen.

Betaling

  • Du kan betale med følgende betalingskort, hvis dit kort har chip: Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, V Pay, JCB, China Union Pay og American Express.
  • Du kan betale med Midttrafik-app’en, hvor du skal vælge billetten “Aarhus Airport” under menupunktet “Køb øvrige billetter”.
  • Du kan benytte rejsekortet i lufthavnsbussen. Husk at checke ud, når bussen ankommer til Aarhus Airport.
  • Du kan købe en  print-selv-billet
  • Du kan bruge dit pendlerkort, hvis kortet er gyldigt på strækningen.
  • Ud over danske kroner kan du betale med følgende valuta (sedler): Euro, £, US$, Nkr., Skr. samt Chf. Busselskabet Keolis fastsætter vekselkursen.
  • Ungdomskort for Midttrafik Øst gælder som fuld betaling i Lufthavnsbussen. Ungdomskort for øvrige trafikselskaber og DSB giver ret til køb af børnebillet.

[pristabel]

Flex- og rutebus 312/212 til Randers

​Fra Aarhus Airport er der busforbindelse til Randers med Flexbus 312​ og skift i Ryomgård til rutebus 212. Rutebus 212 afgår på faste tider og er derfor uafhængig af flytrafikken.​

Flexbus 312 til Ebeltoft

Til og fra Aarhus Airport er der busforbindelse til Ebeltoft med Flexbus 312.

Bemærk, at flexbussen skal bestilles senest 1 time inden afgang.

Ved spørgsmål eller ønsker om yderligere informationer: Kontakt venligst Businformationen på tlf. 70 210 230.

Taxaservice

Det er altid muligt at få en taxa i Aarhus Airport.​ Taxaerne har venteplads lige uden for ankomsthallen.​ Holder der ikke en taxa allerede, hjælper Passagerservice gerne med at tilkalde en vogn.

* Priserne er estimater og kan variere afhængigt af takster og ændringer i trafikken​.

Links til bestilling af taxa

Limousineservice

Links til bestilling af limousine

Autoservice

HN Autocenter tilbyder professionel pleje af din bil, mens du rejser!

Klik ind på www.hnautocenter.dk​ for flere oplysninger.