Har du spørgsmål til din rejse inden du ankommer til Aarhus Airport? Du kan altid finde hjælp her på vores hjemmeside. Har du f.eks. speciel bagage, rejser du med dyr, er du en del af solsikkesnoren eller har du brug for anden hjælp, kan du finde svarende her.

Skulle du have spørgsmål forud for din rejse kan du sagtens sende en mail til [email protected].

Efter check-in og du har været igennem security, har du mulighed for at shoppe løs i Tax Free Shoppen, nyde et lækkert måltid i MIB Airport Restaurant og sende børnene ind i legelandet, imens du kan slappe af og nyde ventetiden i vores lækre lounge-område.

Aarhus Airport Hotel

Kommer du sent hjem fra en rejse eller skal du med en tidlig afgang? Book en overnatning på vores nyåbnede in-airport hotel, så slipper du for stress og jag.

Job i Aarhus Airport

Kontakt Passagerservice

Du kan altid finde svar ved vores søde kolleger i Passagerservice. Hvad enten det er praktiske spørgsmål angående din rejse eller du har brug for hjælp, når du ankommer i lufthavnen. Passagerservice er altid klar til at sende dig godt videre.

Besøg vores legeland

Vores legeland giver børn rig mulighed for at bruge ventetiden på sjov og ballade inden afrejse. I finder legelandet i afgangshallen lige bagved rulletrappen op til MIB Airport Restaurant.

Tax Free Shopping i Aarhus Airport

Tax Free Shoppen

Shopløs i Tax Free Shoppen, hvor du finder et hav af anerkendte brands inden for kosmetik, bolig og mode. Du kan også lækkerier til ganen som skal med på din rejse.

MIB Aarhus Airport

MIB Airport Restaurant

MIB tilbyder en bredvifte af mad og drikkevarer, som du kan nyde inden afrejse. Skulle det være noget til den lille sult, kan du købe en kop kaffe og noget sødt til. Er sulten til gengæld lidt større kan du bestille sandwich, smørrebrød eller andet fra deres a la cart menu.