Har du spørgsmål til din rejse inden du ankommer til Aarhus Airport? Du kan altid finde hjælp her på vores hjemmeside. Har du f.eks. speciel bagage, rejser du med dyr, er du en del af solsikkesnoren eller har du brug for anden hjælp, kan du finde svarende her.

Skulle du have spørgsmål forud for din rejse, kan du også sagtens sende en mail til [email protected].

Efter check-in og du har været igennem security, har du mulighed for at shoppe løs i Tax Free Shoppen, nyde et lækkert måltid fra Aarhus Airports restaurant og sende børnene ind i legelandet, imens du kan slappe af og nyde ventetiden i vores lækre lounge-område.

Aarhus Airport Hotel

Kommer du sent hjem fra en rejse eller skal du med en tidlig afgang? Book en overnatning på vores in-airport hotel, så slipper du for stress og jag.

Kontakt Passagerservice

Du kan altid finde svar ved vores søde kolleger i Passagerservice. Hvad enten det er praktiske spørgsmål angående din rejse eller du har brug for hjælp, når du ankommer i lufthavnen. Passagerservice er altid klar til at sende dig godt videre.

Besøg vores legeland

Vores legeland giver børn rig mulighed for at bruge ventetiden på sjov og ballade inden afrejse. I finder legelandet i afgangshallen lige bagved rulletrappen op til Ingerslevs restaurant.

Familie i Tax Free shoppen Aarhus Airport

Tax Free Shop

Shopløs i Tax Free Shoppen, hvor du finder et hav af velkendte brands inden for kosmetik, bolig og mode. Du kan også finde lækkerier til ganen som skal med på din rejse.