Spanien

Mallorca

Du bliver aldrig færdig med Mallorca

Land

Spanien

Flyvetid

3 timer

Sprog

Spansk

Måned

Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober

Valuta

Euro

Tidsforskel

Ingen

Lufthavn

Palma de Mallorca

AAR

PMI

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Mallorca - Middelhavets spanske perle

Mallorca er uden al tvivl en af danskernes favoritter. Og det er der mange gode grunde til. Kilometervis af sandstrande, udendørsaktiviteter for enhver smag, en summende storby, tapas, Mallorca-vine, drypstenshuler og ja, vi kunne blive ved. Man bliver aldrig træt af Mallorca. Du kan flyve direkte dertil med Spies, Århus Charter, Ryanair og Norwegian.

Velkommen til Mallorca

Glem alt om hedengangne grisefester og flerfarvede paraplydrinks… Mallorca er et af de mest hippe feriesteder, der ligger øverst på manges rejseliste. Mallorca har over de sidste 20 år rusket alvorligt op i kvaliteten, og den smukke solsikre ø rummer alt, hvad en skøn ferie skal indeholde, uanset du er på familietur, cykel- eller vandretur, en romantisk getaway eller en storbyferie med veninderne.
Fantastisk mad, underskønne strande, naturoplevelser og historiske og kulturelle seværdigheder – alt sammen tilsat en afslappet spansk charme.

Palma de Mallorca

Øens hovedby, Palma de Mallorca, ligger med smuk udsigt ud over Palmabugten. Byen er en sikker klassiker til en forlænget weekend eller en pause fra sol og strand under ferien.
I Palma finder du restauranter i verdensklasse både med det mallorcinske køkken og alverdens andre køkkener. Moderne kunst præsenteres smukt på Juan March Museet, der også huser værker af store spanske kunstnere som Dalí, Picasso og Miró.
Shoppingen er alsidig lige fra de små eksklusive butikker til den spanske udgave af Magasin, El Corte Inglés.

Mallorca Vejrudsigt
Solmodne tomater på Mallorca

Frodige landskaber og råvarer i særklasse

Mallorca er i den grad en frodig ø. Overalt ser du smukke planter og blomster, olivenlunde, appelsintræer og citrontræer, der spreder deres skønne dufte, hvor man end kommer frem. Grønsager og frugter dyrkes lokalt, og du kan nærmeste smage solen i de store mallorcinske tomater, når du sætter tænderne i en frokostsalat.

Strand på Mallorca - Cala San Vicente

Find din favorit-cala

Bugt på spansk hedder Cala og dem finder du rigtig mange af på Mallorca. Det er meget forskellige, så du får lige et par af vores yndlinge med på vejen. Cala d’Or udstråler sammen med sine tre tilstødende bugter en kosmopolitisk og fredelig atmosfære – helt perfekt til en familiedag på stranden i skønne omgivelser.
Formentor er en af de smukkeste natursteder og et godt udgangspunkt, hvis du vil vandre. Klipperne omkring bugten er fulde af indbydende stier, der fører ud i det omkringliggende landskab tril en natur, der er næsten uberørt af mennesker.
Cala San Vicenc dækker over ikke blot en bugt, men hele tre skønne bugter, der også tæller Cala Barques og Cala Clara. Uden tvivl en af de mest spektakulære bugter på Mallorca. Vandet er krystalklart og stranden ligger godt beskyttet mod vinden.

Bliv inspireret
og modtag nyheder