Spanien

Alicante

Flyv med Norwegian til Valencias hovedby
Direkte fra Aarhus Airport torsdag og søndag

Land

Spanien

Flyvetid

3 timer 20 minutter

Sprog

Spansk

Måned

Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober

Valuta

Euro

Tidsforskel

Ingen

Lufthavn

Alicante Airport

AAR

ALC

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Valencia-regionens hovedby - Alicante

Alicante er et af Spaniens meget populære rejsemål. Valencias hovedby rummer da også alt hvad hjertet kan begære: golfbaner, fantastiske strande som Postiguet eller San Juan, skønne vandreture blot 1 times kørsel fra byen og traditionel spansk tapas i særklasse. Så hvad enten du er til badeferie, lækre tapas serveringer, en aktivferie med flere oplevelsesture eller en god bytur – Alicante kan det hele.

Du vil måske også kunne lide

Kvindelig turist med front mod Atalya Villena slot i Alicante

Alicante: spansk charme, når den er bedst

På toppen af Alicante ligger middelalderborgen, Castillo de Santa Bárbara. Borgen oser af historie med alt lige fra kanoner, fangekælder og voldgrav til et palads, en kirke og selvfølgelig et udkigstårn. En rask gå tur op ad Benacantil-bjerget, og du har fuld udsigt over byen. Udover en afslappet sydlandsk stemning og et lunt klima, har Alicante også en helt  fantastisk madscene. Gå en tur ned ad Calle San Francisco, hvor der ligger flere lækre tapas-barer som er et besøg værd. Er du på udkig efter en mere ekstraordinær madoplevelse, kan du besøge en af Alicantes mange restauranter, der er nævnt i Michelin-guiden.

Panorma udsigt over smukt landskab i bjergene nær Guadalest by

Aktivferie fra Alicante

Alicante er også et godt springbræt til forskellige dagsture som f.eks. en vandretur til Guadalest Valley. Blot en 1 times kørsel fra Alicante finder du selve Guadalest by, hvor du kan parkere din bil og gå en tur i den gamle middelalderby. Derfra kan benytte dig af de fine stier nær byen og hike en tur i det smukkeste landskab. Hvis du får brug for en badetur skal du helt klart forbi Fonts l’alagar, hvor du kan svømme i tempereret bassiner med vandfald omgivet af en smuk og frodig natur.

Er du klar til sol, kultur og varme?
Book din næste rejse til Alicante

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder