Letland

Riga

Forrygende Riga

Østersøens baltiske perle

På kanten af den baltiske del af Østersøen ligger Riga og lokker med kulturelle perler, historisk vingesus, smuk arkitektur og eminente kulinariske overraskelser.

Land

Letland

Flyvetid

1 time 40 minutter

Sprog

Lettisk

Sæson

marts - oktober

Valuta

Euro

Tidsforskel

+1 time

Lufthavn

Riga International Airport

AAR

RIX

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Storbystemning ladet med kultur og historie

Riga er blevet en meget attraktiv storbydestination for en forlænget weekend. Det er en by, som er værd at besøge på alle tidspunkter af året, og som rummer både storbycharme, østeuropæisk historie, shopping og kulturperler.

Hippe butikker og håndbryggede øl

På listen over ting man ikke må misse under besøget, står den gamle bydel, som er på UNESCOs Verdensarvsliste med en af de største samlinger af Art Nouveau-bygninger i Europa, der pryder bydelen med farverig arkitektur og krummelurer. Den nye bydels bygninger er knap så kulørte og mere bombastiske, men hvad området ikke har i farver, har det til gengæld i liv og leben. Denne mindre turistede del af byen gemmer nemlig på hippe butikker, finurlige cafeer og fantastiske restauranter – alt sammen tilsat en vibrerende ung stemning.

Riga Vejrudsigt

Iskoldt historisk gys og lange sandstrande

En koldt-ned-af-ryggen-stemning hænger dog i hele KGB-museet, der tager dig tilbage til dengang, KGB’s brutalitet hærgede byen. En tur i de grønne åbne parker, på Kunstmuseet Bourse og Riga Central Market er også et besøg værd, mens et dyk ned i den lettiske ølkultur i The Riga Beer Distrikt er en selvfølge for alle med hang til humle. Storbybreaket kan kombineres med en badetur i Østersøen ved stranden Jūrmala, der er Østeuropas svar på Miami Beach.

Er du klar til en spændende storby?
Book din næste rejse til Riga

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder