Storbritannien

London

Land

Storbritannien

Flyvetid

1 time 45 minutter

Sprog

Engelsk

Måned

Hele året

Valuta

Pund

Tidsforskel

-1 time

Lufthavn

Stansted

AAR

STN

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Tre skønne steder at drikke te i London

​Ud over at shoppe på Oxford Street, krydse Tower Bridge til fods og betragte kunst på Tate Modern så er det også tæt på et must at nyde en omgang Afternoon Tea, når nu du er på besøg i teens (u)kronede hovedstad, London. Vi har udvalgt 3 fantastiske steder, hvor du – udover skøn te, fingersandwiches og kager – ret sikkert også vil få en oplevelse ud af besøget i sig selv.

Claridge's - klassisk og cool

Skal det være helt klassisk, er det kendte Claridge’s i Mayfair et smukt og særdeles indbydende sted at indtage sin te – af de berømte mintstribede tekopper. Start fx med et glas champagne – og fortsæt med te fra tekortet, der naturligvis har et fem-stjernet udvalg.

London Vejrudsigt

Sketch - lyserød lækkerhed

Hvis du er aktiv på Instagram, så har du med ret stor sandsynlighed set billeder af den trendy babylyserøde cafe, bar og restaurant Sketch, der er indrettet af den franske designer India Mahdavi. Udover at spise fantastisk på stedet får du også en skøn kop te, fx som Afternoon Tea.

Fortnum & Mason

Stormagasinet Fortnum & Mason på Piccadilly er synonymt med te – og er du bare en lille smule interesseret i te, så er stedet intet mindre end eventyrligt at gå på opdagelse i. Mellem tedåser, chokolade, lækre gaveæsker med kiks, kager og teudstyr finder du de mest overdådige montrer og eventyrlige udstillinger, der ret sikkert vil få dig til at føle dig som barn igen. Selveste Dronning Elisabeth åbnede stedets “Diamond Jubilee Tea Salon” i 2012, og her kan du smage på nogle af verdens bedste teer, som butikken har købt hjem og blandet i over 300 år.

Klar til labre London
Book din rejse nu

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder