Polen

Gdańsk

Storbyferie i historiske Gdansk
Flyv direkte med Ryanair flere gange i ugen

Land

Polen

Flyvetid

1 time 5 minutter

Sprog

Polsk, engelsk

Måned

Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober

Valuta

Polske złoty

Tidsforskel

Ingen

Lufthavn

Gdansk Lech Walesa Airport

AAR

GDN

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Udforsk stemningsfulde Gdansk

Gdansk er en by, der stille og roligt stiger i popularitet. Det gør den blandt andet på grund af sin rigdom på historie, kultur og spændende arkitektur. Gdansk er en stemningsfuld by fyldt med kanaler, torvemarkeder, gågader og en gammel bydel, der er blevet genopbygget efter 2. Verdenskrig.

Du vil måske også kunne lide

Den gamle bydel ved Motlawa kanalen i Gdansk ved solnedgang

Polens svar på Nyhavn

På havnefronten ved Motlawa-floden kan du gå en tur langs Gdansks svar på Nyhavn. Her vrimler det med restauranter og barer, hvor man kan nyde et solidt måltid eller en øl ved den smukke flod. Tag også en slentretur igennem den gamle bydel, hvor det bugner med farverige, charmende byhuse, smukke kirker og flotte arkitektoniske bygninger og springvand. Hvis du er ekstra nysgerrig, kan du også hoppe med på en guidet tour gennem byens gader og få et endnu større indblik i Gdansks historie og bygninger.

Udsigt til Anden Verdenskrig Musuem i Gdansk

Kultur i flere dimensioner

En af Gdansks mest besøgte attraktioner er 2. Verdenskrig museet, som ligger i centrum af byen. 2. Verdenskrig Museum har ikke blot et af de største udstillingsrum i Europa, men fortæller ved brug af moderne teknologier historien om civilbefolkningen og deres liv under Anden Verdenskrig. Gå på historisk-opdagelse i det 5.000 kvadratmeter udstillingsareal og få et helt særligt indblik i den polske erfaring med krigen sammenlignet med andre nationer.

Skal du på forlænget weekend?
Flyv med Ryanair direkte mellem Aarhus og historiske Gdansk

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder