Norge

Oslo

Fortjener et ✓ på din ”bucket list"

Land

Norge

Flyvetid

1 time

Sprog

Norsk

Måned

Hele året
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Valuta

Norske kroner

Tidsforskel

Ingen

Lufthavn

Oslo Lufthavn

AAR

OSL

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Outstanding Oslo

Oslo er i disse år blandt Europas hurtigst voksende byer. Med sine nye kvarterer, innovative madkultur, mode og kunstscene har Oslo udviklet sig til en by, der bare summer af liv og som fortjener et ✓ på din ”bucket list”.

Udendørs kunst

En af de første ting, du kan gøre i Oslo, er at tage på gratis kunstjagt i byens gader og parker. Nogle af de største parker har skulpturer, som du ikke behøver at betale for at kigge på – for eksempel Vigelandsparken og Ekebergparken. Dertil er der masser af fascinerende street art og skulpturer spredt rundt om i byen. Kig op, når du går igennem byen. Imponerende gigantiske malerier bryder husgavlene og giver street art et helt nyt perspektiv.

Lav din egen (arkitek)tur

Foretrækker du historiske bygningsværker eller funky, moderne byggerier? Har du nogensinde gået en tur på taget af et operahus? Der er nye kvarterer med spændende arkitektur, trendy caféer og gode restauranter mange forskellige steder i byen, men også meget for de historisk interesserede. Sving rundt omkring Akers Brygge, hvor du finder et lækkert mix af spændende arkitektur og museer eller besøg det spritnye Klimahus i Oslos botaniske have.

Oslo Vejrudsigt

Smag på Oslo

Oslo har et stort udvalg af restauranter, der hele tiden innoverer og fornyr sig – mange af dem viser en helt ny tilgang til norske ingredienser og madtraditioner. Denne nytænkning har i høj grad præget byens meget populære cocktail- og kaffekultur, hvilket har givet byen stor international anerkendelse. I Oslo tilberedes maden med helt friske råvarer. Du kan få fisk og skaldyr leveret direkte fra havnen eller udforske spisesteder, hvor ingredienserne stammer fra stedets egen have eller en af byens grønne byhaver – Vulkan Bee Garden, Bybonden eller Losæter. Social dining, madboder og langborde finder du i Mathallen og ved fjorden på Vippa.

Er du klar til nordisk storbyferie?
Book din rejse her

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder