Grækenland

Korfu

Fantastiske Korfu

Land

Grækenland

Flyvetid

2 timer 50 minutter

Sprog

Græsk

Måned

Juni
Juli
August
September
Oktober

Valuta

Euro

Tidsforskel

+1 time

Lufthavn

Corfu Airport

AAR

CFU

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Oplev Korfu - Grækenlands grønneste ø

Nu kan du opleve underskønne Korfu – direkte fra Aarhus Airport med billige flybilletter hos Ryanair.

Det vestligste punkt i Grækenland mellem Adriaterhavet og de Ioniske øer.

Uanset om du skal på familieferie, drømmer om en kæreste-getaway eller blot ønsker at dase på stranden ved det turkisblå hav, så er der masser af oplevelser og smuk natur på Korfu.

Grækenlands grønneste ø

Øen Korfu, som er det vestligste punkt i Grækenland, bygger bro mellem de sydligste strækninger af Adriaterhavet og den nordligste del af de Ioniske øer. Øen har en spektakulær udsigt over den albanske kyst og bjergene til den østlige side kun få kilometer væk, mens de dramatiske vestlige kyster nyder godt af den varme brise fra det italienske fastland, da Korfu ligger med ganske kort afstand til Puglia. Korfu kaldes for Grækenlands grønneste ø og deler gavmildt ud af de frodigste landskaber, kulturhistorie og fantastisk mad med rødder i det græsk-italienske køkken. Dertil er den helt unikke akvamarinblå kystlinje et af Korfus kendte charmekort.

Oplev øen fra nye vinkler - måske fra en ATV?

​Uanset hvilken græsk ø, du gæster, herunder naturligvis også Korfu, er det helt naturligt at nappe en formiddag, eftermiddag eller en hel dag, hvor du oplever øen fra vandsiden. Book en tur på en af de mange tourbåde eller få en lokal bådfører til at give dig og familien en smuk oplevelse, så I kan betragte øens kyster udefra og drikke jer mentalt mætte i det klare, klare vand.

Er du til action og hestekræfter, kan vi varmt anbefale dig at nappe en dag på fire hjul. Flere steder på øen finder ud små butikker, der udlejer ATV’er, så du nemt kan tage på tur og opleve øen fra vinkler, du måske ikke lige når til fods.

Tag en dase-dag på Paradise Beach

​Har du set filmen “The Beach” med Leonardo di Caprio i hovedrollen fra år 2000…? Så vil du ret sikkert ikke kunne få den ud af hovedet, når du gæster Korfus helt egen Paradise Beach. For stranden er så betagende og smuk, at det næsten gør helt ondt! En lille smal strandstribe mellem klippevæggen og det turkisblå hav – og masser af spændende fisk at kigge på under havoverfladen.

Gå på opdagelse i den gamle bydel i Korfu by

​Når du holder ferie på Korfu, er den gamle bydel et klart ‘must-see’. Bydelen ligger helt exceptionelt smukt ned til vandet, og selvom du sagtens kan bruge en masse tid på at gå ombord i diverse seværdigheder, så er den måske nok allerstørste oplevelse blot at tage sig tiden til at drive rundt i de smalle gader og se, hvad der gemmer sig bag det næste hjørne. Bygningerne er et mix af mange arkitektoniske stilarter, der giver stedet en helt fantastisk atmosfære.​

Få svømmehud mellem tæerne i Aqualand

Er du på ferie med hele familien, vil Aqualand uden tvivl være et hit. Vandlandet ligger midt på øen og siges at være blandt verdens største. Aqualand tilbyder en fantastisk kombination af sjov, afslapning og adrenalin. Udstyret med 51 rutchebaner, pools og en bred vifte af andre gimmicks er der noget for enhver smag – både små børn og voksne.​ Så uanset om du har vovemod til en eller mange ture ned ad en af de mange rutsjebaner eller foretrækker at dase i en badering, så er Aqualand det perfekte sted til en skøn dag for vandentusiaster.​​

Er du klar til sol og varme?
Book din næste rejse til Korfu

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder