Grækenland

Lesbos

En destination for alle

Land

Grækenland

Flyvetid

3 timer og 25 minutter

Sprog

Græsk

Måned

Juni
Juli
August
September
Oktober
November

Valuta

Euro

Tidsforskel

+1 time

Lufthavn

Mytilene International Airport

AAR

MJT

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Lesbos - Splinterny destination

I den nordøstlige del af Ægæerhavet, tæt på det tyrkiske fastland, finder du den græske perle, Lesbos. Øens hovederhverv er fiskeri og landbrug, hvilket de mange spisesteder ved havnefronten bærer præg af. Det gør øen mere autentisk sammenlignet med andre græske øer. Du er altså sikret en ferie med ægte græsk charme og autenticitet. Om du rejser på egen hånd, i par eller som børnefamilie, er Lesbos en destination med muligheder til en hver smag. Flyv direkte dertil med Århus Charter.

 

 

 

 

 

Båd i havn på græsk ø

Velkommen til Lesbos

Om du er til solkyssede strande, betagende bjerglandskaber eller ægte græsk kultur, så er mulighederne mange på Lesbos. Øens natur er præget af frodige bjerge, pinjetræplantager, floder og velduftende olivenlunde. Du kan udforske øen på et utal af måder. Tag eksempelvis på en hike-tur, lej en mountainbike eller en ATV og udforsk den smukke natur – med et dyp ved en af de mange azurblå bugter på hjemvejen.

Derudover er øens største by Mytilini anbefalelsesværdig. Her kan du tage på spændende markeder, hvor de lokale sælger deres produkter eller nyde en middag på en af de mange tavernaer. Du kan også besøge en af Lesbos mange Ouzo-destillerier, som øen er særlig kendt for eller opleve området kaldet Eftalou, hvor du kan bade i varme kilder og nyde et smukt naturlandskab.

 

Bliv inspireret
og modtag nyheder