Planlæg din vinterferie og flyv direkte fra Aarhus Airport

Uanset om din vinterferie skal byde på solstrejf og badeferie eller kulturelle oplevelser i spændende storbyer, kan du være sikker på at finde en spændende destination til din vinterferie direkte ud fra Aarhus Airport.

Madeira, Portugal

Madeira har været et populært rejsemål i vintermånederne for mange nordeuropæere siden 1800-tallet på grund af sit behagelige, lune klima og sin overdådige frodighed. Den eroderede, vulkanske aske har givet frugtbar grobund for øens mangeartede plantevækst af såvel tropiske som subtropiske vækster med et farvestrålende blomsterhav og en mængde spændende frugter.

Sharm el Sheikh, Egypten

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er en af danskernes favoritdestinationer beliggende på den sydlige spids af Sinai-halvøen i Egypten. Sharm el Sheikh råder over et af verdens smukkeste koralrev, skønne strande, familievenlige all inclusive-hoteller og sol året rundt, der gør byen til en fantastisk vinterferie destination.

Hurghada, Egypten

Tag på en solfyldt efterårsferie til Hurghada ved Rødehavet. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, butikker og hoteller i alle prisklasser, som møder et hvert ønske for en moderne familie eller et par på jagt efter tosomhed og romantik.

Gdansk city

Gdansk, Polen

En by der kan tilbyde dig en formidable weekendferie. Tag for eksempel ned til havnefronten ved Visla-floden og gå en tur langs Gdansks svar på Nyhavn eller tag en slentretur i den gamle bydel, hvor det vrimler med farverige byhuse, smukke kirker og vildt dekoreret bygninger. Det er nok de færreste, der tænker på badeferie, når de hører om den polske by, men faktisk har Gdansk en lang række strande, som kan måle sig med flere af Europas strandperler.

London, Big Ben

London, Storbritannien

London er og bliver en af de ultimative storbydestinationer. Ud over at shoppe på Oxford Street, krydse Tower Bridge til fods og betragte kunst på Tate Modern, så er det også tæt på et must at nyde en omgang Afternoon Tea. Mulighederne er mange i den såkaldte “Melting pot”-by, hvor kultur, historie og byliv fusionere og skaber den perfekte feriedestination til enten weekendturen eller en længere ferie.

Milan Italy

Milano, Italien

Milano er indbegrebet af storbyferie og rummer et rigt kulturliv, bar- og restaurantmiljø og shoppingmuligheder. Byen ligger centralt placeret i den nordlige del af Italien hvorfra du kan tage på dagsture med gode togforbindelser. Du kan eksempelvis tage på en dejlig tur til Comosøen, der ligger kun 1 time fra Milano.

Stockholm, Sverige

Sveriges hovedstad, Stockholm, er en alt for overset feriedestination og en fryd for samtlige sanser. Så langt væk og dog så tæt på minder den svenske hovedstad om København, Berlin og Paris på én og samme tid, selvom det er en by, der er helt sin egen. Nordisk coolness og en af Europas flotteste havnepromenader er hvad du får, når du besøger denne skandinaviske by.

Tenerife beach

Tenerife, Spanien

Tenerife er med sine smukke landskaber og hyggelige landsbyer i uspoleret kanarisk stil en mangfoldig ø. Oplev den måske smukkeste af De Kanariske Øer sammen med Århus Charter.

Parlament, Bukarest

Bukarest, Rumænien

Bukarest fortjener en plads på enhver bucket list. Byen er rig på kultur, historie, kunst og grønne oaser. Overalt ses en overvældende arkitektur med en blanding af Paris-inspirerede bygninger, socialistisk klassicistiske lagkage-bygninger, østblokkens brutalisme, plattenbau og postmoderne arkitektur. Parlamentet er absolut den største attraktion i Bukarest, men byen byder også på andre arkitektoniske godter bl.a. Ateneul Roman, kongeslottet samt Stavropoleos kloster og kirke bygget i starten af 1700-tallet.