Planlæg din vinterferie og flyv direkte fra Aarhus Airport

Uanset om din vinterferie skal byde på solstrejf og badeferie eller kulturelle oplevelser i spændende storbyer, kan du være sikker på at finde en spændende destination til din vinterferie direkte ud fra Aarhus Airport.

Madeira, Portugal

Madeira har været et populært rejsemål i vintermånederne for mange nordeuropæere siden 1800-tallet på grund af sit behagelige, lune klima og sin overdådige frodighed. Den eroderede, vulkanske aske har givet frugtbar grobund for øens mangeartede plantevækst af såvel tropiske som subtropiske vækster med et farvestrålende blomsterhav og en mængde spændende frugter.

Hurghada, Egypten

Tag på en solfyldt efterårsferie til Hurghada ved Rødehavet. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, butikker og hoteller i alle prisklasser, som møder et hvert ønske for en moderne familie eller et par på jagt efter tosomhed og romantik.

London, Big Ben

London, Storbritannien

London er og bliver en af de ultimative storbydestinationer. Ud over at shoppe på Oxford Street, krydse Tower Bridge til fods og betragte kunst på Tate Modern, så er det også tæt på et must at nyde en omgang Afternoon Tea. Mulighederne er mange i den såkaldte “Melting pot”-by, hvor kultur, historie og byliv fusionere og skaber den perfekte feriedestination til enten weekendturen eller en længere ferie.

Stockholm, Sverige

Sveriges hovedstad, Stockholm, er en alt for overset feriedestination og en fryd for samtlige sanser. Så langt væk og dog så tæt på minder den svenske hovedstad om København, Berlin og Paris på én og samme tid, selvom det er en by, der er helt sin egen. Nordisk coolness og en af Europas flotteste havnepromenader er hvad du får, når du besøger denne skandinaviske by.

Tenerife beach

Tenerife, Spanien

Tenerife er med sine smukke landskaber og hyggelige landsbyer i uspoleret kanarisk stil en mangfoldig ø. Oplev den måske smukkeste af De Kanariske Øer sammen med Århus Charter.

Faro, Portugal

Faro er ikke kun et fantastisk rejsemål for sol og strand, men også for kulturel berigelse og naturskønne oplevelser. Så pak din kuffert og oplev en uforglemmelig vinterferie i den solrige atmosfære af Faro, Portugal.