Portugal

Madeira

Den grønne blomsterø

Land

Portugal

Flyvetid

4 timer 50 minutter

Sprog

Portugisisk

Måned

Januar
Februar
Marts
April
December

Valuta

Euro

Tidsforskel

-1 time

Lufthavn

Madeira Airport

AAR

FNC

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Den smukke blomsterø i Atlanten

Madeira har været et populært rejsemål i vintermånederne for mange nordeuropæere siden 1800-tallet på grund af sit behagelige, lune klima og sin overdådige frodighed. Den eroderede, vulkanske aske har givet frugtbar grobund for øens mangeartede plantevækst af såvel tropiske som subtropiske vækster med et farvestrålende blomsterhav og en mængde spændende frugter.

Atlanterhavets spisekammer

På byens frugt-, grønt- og blomstermarked, oser det af god handelsstemning og de mange farver, er en sand fryd for øjet. Overalt i Funchal findes der mange hyggelige lokale kaffebarer og små restauranter, og der venter gode oplevelser på ferien, også når det kommer til den gastronomiske del af ferien. Prøv en af øens specialiteter f.eks. Espada, der er dybthavsfisken, den sorte sværdfisk, som på trods af sit udseende, smager fortrinligt. Den tilberedes på mange måder, men den mest klassiske på Madeira, er sammen med en lille sød banan.

Tag vandrestøvlerne med

På Madeira findes der over 2.000 km levadaer i alle sværhedsgrader. Levada betyder vandløb, og er øens smalle vandingskanaler, der benyttes til kunstvanding, og er et imponerende og vidtforgrenet system, der gennemskærer øen på kryds og tværs. Langs levadaens fredfyldte rislende vandløb, fører stier mod øens »indre« til områder, som ellers ville være ufremkommelige. Stierne går gennem afvekslende og uspolerede landskaber, langs frodige bananplantager og vinmarker, gennem bælgmørke, fugtdryppende tunneler og duftende fyrreskove.

Madeira Vejrudsigt

Storslåede panoramer

Lige meget hvor på øen man befinder sig, bliver man mødt af forskellige betagende udsigter, der vil tage pusten fra selv den mest erfarende rejsende! Prøv svævebanen til Monte fra Funchal, hvor et besøg i den Tropiske Have i japansk stil eller den Botaniske Have med over 2.000 forskellige planter er et must.

På udkig efter smukke landskaber, sol og varme?
Book din rejse nu

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder