Land

Spanien

Flyvetid

5 timer 25 minutter

Sprog

Spansk

Måned

Januar
Februar
Marts
April
December

Valuta

Euro

Tidsforskel

-1 time

Lufthavn

Tenerife South Airport

AAR

TFS

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Den smukkeste
af De Kanariske Øer

Tenerife er med sine smukke landskaber og hyggelige landsbyer i uspoleret kanarisk stil en mangfoldig ø. Oplev den måske smukkeste af De Kanariske Øer sammen med Århus Charter!

Aarhus Airport - Tenerife - Flyv direkte fra Aarhus

Smuk, solrig og fantastiske oplevelser

Tenerife er unægteligt en af de smukkeste af De Kanariske Øer og byder på et væld af ferieoplevelser! Tenerife byder på  smukke landskaber med lavland, bjerge, vulkanen Teide og lokale landsbyer i uspoleret kanarisk stil. Øen er med sin mangfoldighed et besøg værd.

Lunt klima året rundt

På den sydlige del af øen findes et vidunderligt lunt klima året rundt samt et flot udvalg af dejlige sandstrande ved det dybblå Atlanterhav. Den rene, lune atlanterhavsluft er en lise for sjælen og er den optimale betingelse for, at du kan nyde en afslappende ferie. Området omkring Playa de las Americas, Costa Adeje og La Caleta, på den solbeskinnede sydkyst byder ud over flotte strande på en dejlig strandpromenade, der strækker sig over næsten 20 km. Her er der et bredt udvalg af hyggelige caféer, restauranter, lokale tapas-barer og forretninger for enhver smag. Promenaden er oplagt til gode vandreture langs det smukke Atlanterhav med god mulighed for at sætte sig og nyde en kold forfriskning undervejs. I området La Caleta findes der flere hyggelige fiskerestauranter, som de lokale også besøger.

Tenerife Vejrudsigt

Hvis du virkelig vil opleve den ægte kanariske atmosfære, skal du besøge den nordlige og frodige del af øen. Hovedbyen Santa Cruz har en skøn bymidte med den smukke Plaza España, som er samlingssted for både byens lokale og byens besøgende. Det årlige karneval på Tenerife, der er Europas største af sin slags, bliver afholdt her. Byen La Laguna er kendt for sine beundringsværdige bygninger, der er opført i oprindelig kanarisk stil fra opdagelsesrejsende på Columbus’ tid. Her findes et marked med livlig stemning, hvor de lokale gør deres daglige indkøb. På det nordvestlige Tenerife er Masca-dalen absolut et besøg værd. Med sit maleriske udtryk ligger denne lille landsby for foden af Teno-bjergene. Turen hertil går ad snoede veje, gennem kløfter med frodig grøn bevoksning. Ved ankomst til landsbyen overvældes man af stedets naturlige skønhed, hvor der også er mulighed for gode, dog krævende, vandreruter i og omkring landsbyen.

Aarhus Airport - Tenerife - Flyv direkte fra Aarhus

Pico del Teide

Som Tenerifes absolutte højdepunkt må vulkankrateret Pico del Teide, på ikke mindre end 3.718 meter, naturligvis fremhæves. Dette fascinerende månelandskab er omdannet til nationalpark, og den størknede lava har lavet klippeformationer i farver og faconer, som er både ubeskriveligt smukke og dramatiske. Oplevelsen understreges af de kontraster, der findes på hele øen, og som er med til at gøre en ferie på Tenerife til en fantastisk oplevelse.

Aktiv ferie

Er du til aktiv ferie, byder øen på et væld af vandreruter, golfbaner, dykning eller cykling. For børnefamilier findes der flere hyggelige forlystelsesparker; besøg fx det flotte vandland Siam Park, der et af de største i Europa – eller hvad med papegøjeparken Loro Parque, der også byder på tigre, gorillaer, pingviner og delfiner?

Er du klar til sol og varme?
Book din næste rejse til Tenerife

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder