Egypten

Hurghada

Bountystrande og mildt klima

Land

Egypten

Flyvetid

5 timer

Sprog

Egyptisk

Måned

Hele året

Valuta

Egyptiske Pund

Tidsforskel

+1 time

Lufthavn

Hurghada Lufthavn

AAR

HRG

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Solrigt året rundt

En af de mest populære feriebyer ved Rødehavet er Hurghada, der ligger på fastlandskysten af Egypten. Byen rummer et stort udvalg af restauranter, butikker og hoteller i alle prislag, som møder ethvert ønske fra en moderne familie eller et par på jagt efter tosomhed og romantik. Hurghada er den perfekte destination til en afslappende ferie med skønt klima, strande og aktiviteter både til lands og til vands.

Du vil måske også kunne lide

Luftfoto af luksus yachts liggende ud for Tawila island nær Hurghada

Hvide bounty strande

Hurghada er kendt for sine lange, hvide sandstrande og et mildt klima, der gør byen egnet til badeferie året rundt. På udflugter fra Hurghada er det også muligt at besøge paradisøen Tawila – en lille, hvid perle i det turkise hav udenfor Hurghada. Herfra kan du snorkle, opleve livet under overfladen og nyder bounty-øens omgivelser.

Par på romantisk ferie ved Det Røde Hav i Egypten

Eksklusive El Gouna

El Gouna er placeret i et smukt naturområde mellem dramatiske bjerge, ørken og det turkisblå Røde Hav. Byen er kendetegnet ved en smuk, prisbelønnet arkitektur og sit øje for det æstetiske. Ved marinaen Abu Tig er der skabt et hyggeligt område med restauranter og cafeer med udeservering, hvor middagen kan nydes i stjernernes skær og med udsigt til de mange imponerende yachts i den luksuriøse marina.

 

 

Kvindelig turist på ATV'er i ørkenlandskab,Hurghada

Ørkensafari på en ATV

Til den lidt mere action-hungrende gæst er ørkensafari ridende på en ATV bestemt anbefalelsesværdigt. I Hurghada er der flere muligheder for at tage en ATV tour, der inkluderer lige dele episke eventyr og dramatisk ørkenlandskab. Cruise igennem de fantastiske landskaber med den nedgående sol, spektakulære klitter, episke kløfter og Sinai-bjergene som din kulisse.

Smuk og underfundig verden under vand med koralrev og farverige fisk

Snorkling med farvestrålende fisk i Sahl Hasheesh

20 km syd for Hurghada finder man Sahl Hasheesh, hvor du kan dykke og snorkle i bugten. Her ligger en række øer og koralrev, så der er mulighed for at se farvestrålende fisk og kulørte koraller. Hvis du er til mere aktivitet har byens hoteller også tennis-, golf- og squashbaner. De flotte, lange hotelstrande er relativt lavvandede og velegnet til familier med børn og området er ganske luksuriøst.

Er du klar til solsikker ferie?
Book din næste rejse til Hurghada med Sunweb

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder