Egypten

Hurghada

Bountystrande og mildt klima

Land

Egypten

Flyvetid

5 timer

Sprog

Egyptisk

Måned

Hele året
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Valuta

Egyptiske Pund

Tidsforskel

+1 time

Lufthavn

Hurghada Lufthavn

AAR

HRG

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

En af de mest populære feriebyer ved Rødehavet

Hurghada ligger ud til Rødehavet på fastlandskysten. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, butikker og hoteller i alle prislag, som møder ethvert ønske fra en moderne familie eller et par på jagt efter tosomhed og romantik.

Du vil måske også kunne lide

Paradiske hvide sandstrande

Kyststrækningen i Hurghada byder på lange, hvide sandstrande og et mildt klima, der gør byen egnet til badeferie året rundt. På udflugter fra Hurghada er det også muligt at besøge paradisøen Mahmya – en lille, hvid perle i det turkise hav udenfor Hurghada. Herfra kan du snorkle, opleve livet under overfladen og nyder bounty-øens omgivelser.

Flyv direkte til Hurghada med Atlantis fra Aarhus Airport

Eksklusive el gouna

Den moderne egyptiske ferieby El Gouna, er placeret i et smukt naturområde mellem dramatiske bjerge, ørken og det turkisblå Røde Hav. El Gouna er kendetegnet ved en smuk, prisbelønnet arkitektur og sit øje for det æstetiske. For eksempel er det forbudt at have neonskilte og andet på bygninger, som ødelægger æstetikken. Som noget helt usædvanligt i Egypten, er det også forbudt for sælgere at opsøge gæsterne på gaden med gode tilbud, og der er priser på alle varer, som udbydes i butikkerne. Ved marinaen Abu Tig er der skabt et hyggeligt område med restauranter og cafeer med udeservering, så du kan nyde din middag i stjernernes skær, og med udsigt til de mange imponerende yachts i den luksuriøse marina.

 

 

Hurghada Vejrudsigt

Soma Bay

Omkring 45 km syd for Hurghada ligger Soma Bay som et nyere og eksklusivt ferieområde, der stadig er under udvikling. Centrum for ferien i Soma Bay er den uovertrufne sandstrand og den fredelige stemning, der indbyder til afslapning og romantik. Soma Bay er et slaraffenland for kite og windsurfere. Vandet er fladt, stranden er fantastisk, og vindhastighederne ligger mellem 5 og 17 m/s.

Sahl Hasheesh

Atmosfæren er stille og rolig i Sahl Hasheesh, der ligger ca. 20 km syd for Hurghada. Der er gode muligheder for dykning og snorkling i selve bugten, og hotellerne tilbyder derudover også tennis, golf og squash. De flotte, lange hotelstrande er relativt lavvandede og velegnet til familier med børn, og området er ganske luksuriøst. I bugten ligger en række øer og koralrev, så der er mulighed for både dykning og snorkling blandt de farvestrålende fisk.

Er du klar til solsikker ferie?
Book din næste rejse til Hurghada med Atlantis

Find billetter

Gå heller ikke glip af fantastiske Sharm el Sheikh med Atlantis

Se destinationen

Bliv inspireret
og modtag nyheder