Portugal

Faro

En vaskeægte perle ved Algarvekysten
Flyv direkte mandag og fredag

Land

Portugal

Flyvetid

3 timer 50 minutter

Sprog

Portugisisk

Sæson

Sommer

Valuta

Euro

Tidsforskel

- 1 time

Lufthavn

Faro Lufthavn

AAR

FAO

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Portugal i Top-10

Portugal er kåret som Europas bedste rejseland flere år i træk og er i Top-10 over danskernes foretrukne rejsemål med sine mange muligheder, naturlandskaber, strande og meget mere. Havnebyen Faro er især et godt udgangspunkt for at opleve landet. Hvad enten du er til afslapning, aktiv ferie eller en kombination af begge dele, så er Faro en glimrende feriedestination.

Flyv direkte til Faro fra Aarhus Airport

Europas smukke hjørne

Destinationen i Europas sydvestlige hjørne kan bryste sig af en smuk bjergrig natur, et køkken spejlet i naboskabet til Atlanterhavet, alsidig vinproduktion samt lange hvide sandstrande og bølgeforhold, der tiltrækker surfere fra hele verden.

Flyv direkte til Faro fra Aarhus Airport

Mere end sol og golf

Algarve er en populær destination, som mange forbinder med masser af sol, lækre strande og golfbaner i særklasse. Men autentiske fiskerbyer, luksusresorts og masser af muligheder for aktiv ferie med cykling og vandring kendetegner også destinationen.

Besøg ikoniske grotter

Benagil-grotterne er en af Algarvekystens mest berømte og maleriske seværdigheder. Med solen strålende ind ad loftet af grotten får du en helt igennem fortryllende oplevelse ved et besøg i de afsides grotter. Du kan f.eks. vælge at komme ind i grotten fra vandsiden f.eks. med en arrangeret bådtur, som du har mulighed for at booke inde i Faro-by. Båden sejler dig ud til grotterne, hvor du kan tage fantastiske billeder.

Er du klar til en spændende solskinsferie?
Book din næste rejse til Faro

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder