Nyheder

Flyv på ferie fra "baghaven" og tag medansvar

23-03-2015


Østjyderne bør i højere grad bruge deres egen nærlufthavn, når de skal på ferie. For kun med styrket aktivitet kan rutenettet blive udvidet - som alle ønsker. 
 
Sådan lyder en udmelding fra direktøren i Aarhus Airport, der synes, at vi skal glæde os lidt mere over det, vi har – og samtidig tænke over, hvad vi hver især kan gøre for at gøre det endnu bedre. For selvom det ER nye ruter, der står på ønskelisten hos både Aarhus Airport og østjyderne, så er der allerede rigtig mange muligheder.

”Vi er meget taknemmelige for den store aktivitet, østjyderne er årsag til i vores lufthavn. Vi regner fx med, at der vil blive solgt 26.000 chartersæder i fly med afgang fra Aarhus Airport i år. Samtidig er det afgørende, at vi forstår, at jo mere vores lufthavn bliver brugt, jo stærkere et grundlag har vi for at hente endnu flere ruter og generel øget aktivitet hertil – hvilket jo er det, som alle sukker efter,” siger Peter Høgsberg. 
 
Aarhus Airport er nærmeste lufthavn for ikke mindre end 727.000 mennesker, der inden for 1 time kan nå dertil og videre ud i verden. ”Det er så nemt at flyve fra Aarhus Airport, at man burde prøve det for at opleve det, hvis man ikke allerede har gjort det. Det er så let at parkere eller tage lufthavnsbussen og stå af ved hoveddøren. Vejen igennem lufthavnen er hurtig og effektiv. Og prøv fx at undersøge de muligheder, du har med connecting flights i København,” uddyber Peter Høgsberg. ”Det skal være hurtigt og nemt – og det er det! Og der er allerede rigtig mange steder, du kan flyve til og holde ferie direkte herfra.” 
 
Sommercharterprogrammet indeholder således ruter direkte til Kreta, Cypern, Mallorca og Lesbos, mens du med vinterprogrammet kan komme direkte til Tenerife og Madeira. Er du mere til storbyferie, er der direkte ruter til Oslo, Stockholm, Gøteborg og London – og selvfølgelig København, der med de op til ni daglige afgange giver østjyderne adgang til yderligere ca. 150 direkte ruter ud i verden. 
 
Aktivitet er et fælles ansvar
”Men det er jo så at sige vores fælles ansvar, at vi kan få endnu bedre vilkår. For passagertal er afgørende for at tiltrække endnu mere aktivitet. Sådan er det bare. Vi har stor forståelse for, at ikke alle kan flyve fra Aarhus Airport, fordi vi ikke har ruter til hele verden. Men har du ’ja-hatten’ på, så er der jo faktisk rigtig mange steder, du kan komme til,” slutter Peter Høgsberg. Gratis parkering Booker du din charterferie sydpå gennem Århus Charter, slipper du for at skulle have penge op ad lommen, når du kommer hjem fra din ferie og checker ud af parkeringsanlægget. Tilbuddet gælder p.t. ved køb af rejser på sommerprogrammet til Mallorca, Cypern, Kreta og Lesbos samt Tenerife og Madeira til næste vinterprogram. Lufthavnsdirektøren understreger, at den gratis parkering udjævner nogle af de konkurrencefordele, som alternative lufthavne måtte have.
 
(Pressemeddelelsen er udsendt d.d.)


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte