Ny sommerdestination med Århus Charter

16-01-2024

Båd på strand nær Molyvos på Lesbos

Der er azurblåt hav, kultur og græsk gastronomi i sigte med Århus Charters nye direkte destination fra Aarhus Airport.

Århus Charter udvider med Lesbos i porteføljen sit sortiment af destinationer til otte varme rejsemål direkte fra Aarhus Airport.

”Århus Charter har virkelig fingeren på pulsen i forhold til østjydernes rejsepræferencer, og de har stor indsigt i, hvilke rejseoplevelser der matcher det østjyske marked. Jeg er sikker på, at de rejselystne vil tage rigtigt godt imod den nye destination. Vi er meget glade for det styrkede samarbejde med Århus Charter, der giver endnu en ny destination på østjydernes feriepalette og skaber flere passagerer i terminalen”, siger Lotta Sandsgaard, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Lesbos, der ligger tæt på Tyrkiets fastland, er kendt for sine historiske seværdigheder, autentiske kultur og en natur, der spænder fra smukke sand- og klippestrande, pinjeplantager og bugtende floder til frodige olivenlunde. Øen er Grækenlands tredjestørste og er forholdsvist upåvirket af turismen på øen. Hovederhvervene er stadig fiskeri og landbrug, og det er måske årsagen til, at Lesbos scorer højt på det gastronomiske barometer, hvor friske fiskeretter, ost, olivenolie og lokale delikatesser frister i øens mange tavernaer.

Første afgang er fredag den 21. juni og sidste mulighed for at sætte kursen mod en uges solskin er fredag den 11. oktober. Flyvetiden med AirSeven er 3 timer og 25 minutter og med plus en time i tidsforskel, er man fremme på Lesbos allerede kl. 10.25.

Udover Lesbos tilbyder Århus Charter også rejser til Madeira, Tenerife, Kreta, Cypern, Zakynthos, Preveza/Sivota og Mallorca direkte fra Aarhus Airport.

Bliv inspireret
og modtag nyheder