Nyheder

Flyv til San Francisco

04-10-2016


De glade sæler og forretningslivet ved Pier 39. Den fascinerende fængselsø Alcatraz med alle dens historier og indtryk. Verdens (måske) mest snoede gade, Lombard StreetDe Young-museetThe Painted Ladies. Og selvfølgelig den røde bro, Golden Gate Bridge.  
 
Som i alle storbyer har San Francisco masser af klassiske seværdigheder, man kan se og opleve, og mange af os vil nok føle, at vi ikke har set byen, hvis de ikke har besøgt som minimum en håndfuld af dem.  
 
Men…. Der er også noget over at opleve nogle af de mindre oplagte ting, når man besøger en by for første, anden …. eller måske syvende gang. Vi har udvalgt et par stykker til dig, som vi håber, du ikke har hørt om før – og som kunne gøre dig nysgerrig efter endnu flere.

Byens bedste sandwich - med spektakulær udsigt!
Når du efter et par forhåbentligt dejlige dage i byen, på vandet og måske i luften over San Francisco er klar til noget helt andet, så anbefaler vi dig at leje en bil – og krydse broen. Små 5 minutter nord for broen kan du give dig selv den lille cookie, det er at se den flydende by Sausalito. Her er så smukt, at du muligvis taber pusten. (Nap ved samme lejlighed her en sandwich hos Davey Jones’ Deli - redaktionen giver den 5 stjerner ud af 5 – ikke mindst for betjeningen og følelsen af det ’rigtige’ USA). 

Sea Ranch Lodge - i Laura Palmers fodspor
Har du tid og mulighed, er det måske også noget for dig at leje en åben bil og køre et par timer længere nordpå ad highway no. 1 – med Stillehavets imponerende, brusende kystlinje på din venstre hånd. Helt op til - hvad nogen betegner som – en lille arkitektonisk perle, nemlig The Sea Ranch Lodge. Var du vild med Twin Peaks og hændelserne i og omkring Laura Palmers dagbog – så vil du ret sikkert være vild med det her lille, fantastiske hotel. Udsigten ud over Stillehavet er så spektakulær - selv fra din seng - at du sandsynligvis vil have brug for at nive dig i armen for at sikre dig, du rent faktisk er til stede. 
 
Det gode vejr i Californien...
”Men jeg har jo næsten lige holdt sommerferie” og "Vi har jo haft en dejlig start på efteråret," tænker du nok. Så hvad skal du med endnu en ferie...? Du har en pointe. Men giv det lige en tanke: Det dejlige vejr holder bare lige liiiidt længere i Californien.... Med en solrig oktober- eller november-ferie (med dagtemperaturer på op til 17-21 grader) vil det være noget mere overkommeligt at gå den danske vinter i møde. > Se vejrudsigt og temperaturskema for San Francisco 
 
Now what?
Er du tændt på idéen om en tur til San Francisco i fx oktober eller november?  Så er det nu, du skal booke billetterne - der er som bekendt kun et vist antal pladser, og det ville da være ærgerligt at gå glip af dem nu, så det i stedet blev din nabo, kollega eller fætter, der kommer (solbrun) hjem og giver DIG en anmeldelse af sandwich’en hos Davey Jones eller udsigten fra Sea Ranch.  
 
> Ja tak – lad mig se på billetter til San Francisco
 
NB! Når du flyver med SAS til USA, kan du indtjekke 23 kg bagage.Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte