Nyheder

Rejsende må nu medbringe mere håndsprit

04-03-2020


Hvis du har skruet op for håndspritten på grund af Coronavirusen, skal du ikke bekymre dig om at pakke den ned i kufferten, hvis du skal rejse fra Aarhus Airport. Lufthavnen har i dag indhentet den nødvendige tilladelse fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til at øge væskemængden i passagerernes håndbagage, men altså kun når det kommer til håndsprit.

”Med udgangspunkt i COVID-19 er der naturligt nok et stort fokus på håndhygiejnen blandt rejsende, og vi vil gerne give vores gæster den tryghed med på rejsen at kunne have håndspritten lige ved hånden uden at skulle bekymre sig om størrelsen på flasken. Derfor kan hver passager nu medbringe op til to liter desinficerende væske”, siger Peer H. Kristensen, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Hver passager må medbringe op til to liter håndsprit i håndbagagen, dog i beholdere på maksimalt 0,5 liter stykket. Håndspritten skal stadig tages ud af håndbagagen og screenes separat. Således følger håndspritten den samme procedure, som der er ved medicin og babymad. Håndspritflasker, der holder sig under de 100 ml skal fortsat puttes i den normale lille pose til væsker.


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte