Nyheder

Nye destinationer: Kreta og Zakynthos

29-08-2018


Pressemeddelelse, 29. august 2018

Aarhus Airport føjer græske favoritter til ruteporteføljen

Fra sommeren 2019 kan rejsende fra Aarhus Airport flyve direkte til både Kreta og Zakynthos. Det er østjydernes feriepræferencer, der nu fører til endnu en udvidelse af flytrafikken fra Aarhus.

Aarhus Airport er sammen med flyselskabet Århus Charter snart klar med direkte fly fra Aarhus til to af det græske øhavs mest eftertragtede destinationer, nemlig Kreta og Zakynthos. Adgangen til de to nye soldestinationer har været efterspurgt blandt det stigende antal rejsende fra Aarhus Airport og bliver en realitet fra sommeren 2019.

”Flyforbindelsen til det græske øhav og især Kreta er i høj grad et spørgsmål om at imødekomme et behov blandt vores gæster, og derfor er det naturligvis en fornøjelse, at vi nu kan tilbyde østjyderne to af tidens mest populære charterdestinationer fra Aarhus,” siger Henrik G. Jensen, der er direktør i Århus Charter, der kommer til at fragte passagerne mellem Aarhus og de to nye soldestinationer.

Tilføjelsen af de græske favoritter lægger sig i halen af en lang række nye ruter fra Aarhus Airport. Alene i år har lufthavnen præsenteret 8 nye destinationer, og samlet tegner Aarhus Airport sig lige nu for et rutenetværk på 20 forskellige destinationer. Hertil kommer åbningen af ruten mellem Aarhus og Gatwick i London, som sker i efteråret – og så er der forbindelserne til Zakynthos og Kreta, der åbner næste sommer.

Men selv om Aarhus Airport på stort set alle måder er flyvende, har de mange nye ruter langtfra landet sig selv. Den markante vækst i antallet af destinationer og flypassagerer i den østjyske lufthavn er derimod båret hjem af et solidt, strategisk ruteudviklingsarbejde, som i løbet af de seneste mange måneder har givet lukrativt afkast.

”De mange nye destinationer er en del af en forventet succes, som udspringer af en benhård strategisk indsats for udvikling af nye ruter til og fra Aarhus. Zakynthos og Kreta er to meget efterspurgte og vigtige tilføjelser til vores ruteportefølje, og derfor er vi også glade for, at Århus Charter har skelet til passagerernes ønske om at flyve på ferie fra østjydernes nærlufthavn, så vi nu kan sætte strøm til flytrafikken mellem Aarhus og de to græske øer,” siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Billedtekst: I 2019 kan østjyder flyve direkte til solskinsøerne Zakynthos og Kreta. Dermed er der grobund for at bygge videre på denne sommers vilde vækst i udenrigstrafikken fra Østjylland. Foto: Aarhus Airport.


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte