Nyheder

Velkommen til Sun Tours

17-11-2017


Fra den 24. marts 2018 kan du komme med det danske charterselskab Sun Tours på solferie til flere af danskernes yndlingsdestinationer i det spanske.

Nyd for eksempel palmesus med et glas sangria i hånden i Malaga eller en uge på en af de kilometerlange hvide sandstrande i Fuengirola. Måske trænger du mest af alt til at opleve det søde liv i overdådige Marbella, hvor en tur på golfbanen naturligt afsluttes med en madoplevelse ud over det sædvanlige på en af de mange ekstravagante restauranter. 

Er du mere til ø-ferie, så bør du overveje at opleve (eller genopleve?) århusianernes favorit Mallorca. Måske kan du finde ud af, hvad det er, Mallorca kan, som gør, at destinationen ikke bare har formået at være en af århusianernes absolutte favoritdestinationer for familier og par i årtier – men også har en stor plads i hjerterne hos de mange kreative kulturhipsters i Aarhus.

Det danske charterselskab har arrangeret rejser siden 1985, og er man fra Aarhus, har man højst sandsynligt logoet indprentet på hjernebarken efter at have kørt forbi kontoret ved ’Friskokrydset’ gennem mange år. Selskabet er ejet af rejsekoncernen Primera Travel Group, som også har det danske rejseselskab Bravo Tours under vingerne. Derudover flere rejsebureauer i porteføljen fra Norge, Sverige, Finland og Island.
 
Drømmer du om, at din næste sommerferie skal nydes i det spanske med solskin og palmesus? Så kig forbi Sun Tours hjemmeside, og se deres gode tilbud. 
 
> Ja tak - lad mig se på gode tilbud fra Sun Tours

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte