Grækenland

Preveza (Sivota/Lefkas)

Det Græske Caribien

Land

Grækenland

Sprog

Græsk

Måned

Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober

Valuta

Euro

Tidsforskel

+1 time

Lufthavn

Preveza

AAR

PVK

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Det græske Caribien

Er du en af de mange, som har besøgt en græsk ø og ikke kunne lade være med at blive forelsket i alt det, som det sagnomspundne land har at byde på? Hvorfor så ikke prøve en ferie på det mindst ligeså fantastiske fastland?

En uspoleret kystby

Den nyeste destination fra Aarhus Airport er den lille perle Sivota – en uspoleret kystby placeret i den vestlige del af Grækenland, kun 10 km fra ferieøen Korfu. Destinationen har fået sit tilnavn ’Det Græske Caribien’ på grund af de rene, smukke strande og det klare turkisblå badevand. Og den nemme adgang til både strand og havn gør byen oplagt for alle slags vandentusiaster, uanset om man er til solbadning, snorkling, hundesvømning med badevinger eller sejlads. Mange eventyrere vælger endda at hoppe på en af de små vandtaxaer og sejle ud for at udforske en eller flere af de små uendeligt smukke ubeboede øer.

Ægte græsk charme

Sivota er en rigtig hyggelig havneby, der med sine lokale tavernaer er det naturlige samlingspunkt for både byens lokale samt besøgende. Nyd en frokost, en kølig forfriskning eller en god græsk middag omgivet af den charmerende lokale græske atmosfære og til synet af de små fisker- og lystbåde, der ligger fortøjet langs kajen i havnen. Det er også her den mest omtalte og smukkeste solnedgang i Grækenland kan opleves.

Preveza / Sivota Vejrudsigt

Sulten efter sol og charme ?
Book din rejse nu

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder