Egypten

Sharm el Sheikh

Rødehavet – sol, varme og eventyr

Land

Egypten

Flyvetid

6 timer

Sprog

Egyptisk

Sæson

Hele året

Valuta

Egyptiske Pund

Tidsforskel

+1 time

Lufthavn

Sharm el Sheikh

AAR

SSH

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Slap af i solrige Sharm el Sheikh og tag på eventyr under overfladen i Rødehavet

Sharm el Sheikh ved Rødehavet er en af danskernes favorit-destinationer. Og med et af verdens bedste koralrev, skønne strande, familievenlige all inclusive-hoteller og sol året rundt er populariteten til at forstå.

Altid varme Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh byder på solskin og havtemperaturer som ligger på mellem 22 og 28 grader året rundt. Det tørre ørkenklima giver en lav luftfugtighed, som betyder, at de høje temperaturer i sommermånederne ikke føles højere end i det sydlige Europa. Derfor kan du holde badeferie året rundt i Sharm el Sheikh.

 

En verden til forskel - under overfladen

Rødehavet huser de flotteste koralrev og en overvældende samling af farvestrålende, eksotiske fisk, nærmere betegnet cirka 245 forskellige koraller og 1300 forskellige fiskearter, så der er nok at se på. Sharm el Sheikhs hoteller ved strandkanten har næsten alle sammen adgang til et koralrev lige udenfor badebroen, så det er let at komme til at udforske det spændende liv under vandet.

Sharm el Sheikh Vejrudsigt

Strandpromenade og cafeliv i Naama Bay

Når solen er gået ned, byder Sharm el Sheikh også på en række muligheder. Naama Bay rummer en lang strandpromenade, hvor du kan spadsere og nyde den milde aftenluft og måske gøre dig en god handel ved de mange handelsboder med et stort udvalg i lokale souvenirs. Du kan også slutte dagen af med en omgang vandpibe, eller shisha, som det hedder på arabisk, under de klare stjerner på en af de mange hyggelige cafeer.

Charmerende Sharm - vidste du det?

  • Sharm var oprindeligt et lille, søvnigt fiskerleje, der lå i den lille bugt, Naama Bay på sydspidsen af Sinai-halvøen. Men langsomt spredte rygtet sig om de fantastiske koralrev og det milde klima sig.
  • Sharm blev i Danmark for alvor opdaget af Atlantis Rejser, der var det første danske rejseselskab, som arrangerede rejser til byen i 1994.
  • Sharm strækker sig i dag over mange kilometer med masser af moderne hoteller. Der findes nu hoteller på det såkaldte lufthavnsplateau, nord for Naama Bay og Hadabaplateauet syd for Naama Bay.

Er du klar til sol og dykning?
Book din næste rejse til Sharm el Sheikh med Atlantis

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder