Danmark

København

Wonderful, Wonderful Copenhagen

Land

Danmark

Flyvetid

40 minutter

Sprog

Dansk

Måned

Hele året
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December

Valuta

Danske kroner

Tidsforskel

Ingen

Lufthavn

Københavns Lufthavn

AAR

CPH

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Smuttur til hovedstaden?

Har du tænkt på, hvor nemt det faktisk er at flyve til København frem for at tage toget eller bilen?

Ind i et fly i Aarhus Airport … og vupti, ca. 30 min. senere står du i København – med nem adgang til at få opfrisket seværdighederne i hovedstaden. Gå i butikker på Strøget, tag turen op i Rundetårn og smut forbi Storkespringvandet. Sug inspiration til dig på Statens Museum for Kunst og spis frokost i solen på Nyhavn. Besøg Operaen på Holmen, hils på Den Lille Havfrue, hop i gyngerne og karrusellerne i Tivoli og hils på alle H. C. Andersens eventyrfigurer i Den flyvende kuffert. Find selv på flere… !

Du bliver aldrig færdig med KØBENHAVN

Hovedstaden byder på et væld af restauranter, shopping, museer og masser af grønne oaser, hor du kan nyde et glas vin eller tumle på legepladsen. Men tag også lige et kig på de enkelte bydele. Hver bydel kan noget særligt. Både de uudforskede kvarterer på kanten af byen og naturen og deres kendte storebrødre. Du får fire forslag med på vejen.

#CopenHill

Bjarke Ingels arkitektoniske mesterværk – kombinationen af et forbrændingsanlæg og et outdoormekka.

Stå på ski ned af taget af det enorme forbrændingsanlæg. Og hvis du er rigtig sej, tager du Nordeuropas højeste klatrevæg op til toppen igen. Uanset om du går, løber, klatrer eller tager skiliften, så er det en helt fantastisk oplevelse at stå på toppen af et forbrændingsanlæg med udsigt over hele København og Øresund. Og det er helt gratis at gå op.

#Shopping på Vesterbro

Glem alt om store brands og flagship stores. Vesterbro er spækket med spændende butikker med nøje udvalgte varer til garderoben, kroppen og hjemmet. Her finder du både de unikke genbrugsfund og design i den dyre ende af skalaen.

København Vejrudsigt

#Know your 'bro - Digital gå-rute på Nørrebro

Kom under huden på Nørrebro på den lokale måde med digital gårute. Ruten ”Know Your ’Bro” tilbyder en autentisk twist til dit besøg i København, hvor du får udfoldet de cool, hippe og mangfoldige kvarterer Nørrebro og Vesterbro. Tryk www.knowyourbro.dk på din mobiltelefon for at få adgang til den digitale guide.

Klar til en tur til København?

Book din rejse med SAS

Bliv inspireret
og modtag nyheder