Grækenland

Zakynthos

Oplev Zakynthos – skildpaddernes ø

Zakynthos - Det græske paradis

Zakynthos er det ideelle sommerferievalg for både børn og voksne med sit behagelige klima, korte flyvetid, autentiske stemning. Ferierende i alle aldre kommer hver sommer til Zakynthos for at hygge sig, feste og slappe af. Øen har lækre, lavvandede strande med klart blåt vand, der også inspirerer til fx en bådtur til det strandede skib i Smuglerbugten, snorkling ved de fortryllende blå grotter og shopping i Zakynthos by.

Country

Grækenland

Flying time

3 timer 55 minutter

Language

Græsk, engelsk

Season

Maj - oktober

Currency

Euro

Time difference

+1 time

Airport

Zakynthos Airport

Population

45.000

AAR

ZTH

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Karette-skildpaddernes ø

Øens mest kendte vartegn er Karette-havskildpadden, der benytter strandene på Zakynthos som ynglested, og som der er størst mulighed for at stifte bekendtskab med fra maj til august. Disse er meget sjældne i Europa, og derfor er havskildpadderne og visse strandområder på Zakynthos fredet.

Laganas

Laganas er Zakynthos’ største badeby med en flot lang sandstrand, der er lavvandet og derfor meget børnevenlig. Der er ikke langt fra vores hoteller i Laganas, ned til stranden, og derfor er området meget populært for børnefamilier og strandelskere. Udover dette finder man i Laganas et utal af tavernaer, restauranter og barer, og byen er kendt for at have et meget livligt aften- og natteliv fra juni til september.

Tsilivi

Tsilivi er en hyggelig og rolig badeby ca. 7 km nord for Zakynthos by. Her finder man igen flotte sandstrande med krystalklart hav, hyggelige tavernaer, barer og flere internationale restauranter for enhver smag. Tsilivi er et grønt og frodigt område med appelsintræer og olivenlunde helt ned til stranden, og byen er et besøg værd for folk i alle aldre.

Zakynthos Vejrudsigt

Sign up to
our newsletter