Norge

Trysil

Fjeldene i nord kalder

Country

Norge

Flight time

1 time og 2 minutter

Language

Norsk

Currency

Norske kroner

Time difference

Ingen

Airport

Scandinavian Mountains Airport

AAR

SCR

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Klik skiene på –
fjeldene i nord kalder

Hele vinteren kan du pakke dit skiudstyr og flyve til fjeldene fra Aarhus Airport med det svenske flyselskab BRA alias Braathens Regional Airlines. Der er to ugentlige afgange, så du kan vælge mellem en hel uges skiferie eller en kort skiuge fra søndag til onsdag. Efter en flyvetid på kun 1 time og tyve minutter træder du ud i snelandskabet i den helt nye moderne Scandinavian Mountains Airport, der ligger smukt flettet ind mellem Sveriges og Norges største skisteder, Trysil og Sälen. Den internationale lufthavn ligger kun cirka 40 minutter fra Trysil.

Ski og snowboarding er for alle

Mere end 300.000 danskere tager hvert år på skiferie. Ski og snowboarding er for alle, der elsker varm kakao, fart og ikke mindst vinter. Mange danskere har trådt deres barneski i Norge og Sverige, og blandt de mest populære skiområder er Trysil. Området har uanede muligheder for store og små med hang til vinterfornøjelser. Sneen ligger meterhøj, og de fløjlsagtige velpræparerede pister venter bare på, at man suser ned. Samtidig er der også masser af udfordringer i puklerne, i off-pisten og i parken for de erfarne skiløbere og snowboardere, som søger mod noget mere ekstremt.

Danskernes favoritsted

Trysilfjellet består af fire sammenhængende skiområder, og pisterne er af meget stor variation. En skiferie i Trysil er derfor altid spækket med udfordringer uanset, om man er mest til de grønne, blå, røde eller sorte pister. Trysil er det område, der hvert år har flest danske gæster. Det er både familier med små og store børn, venner og firmagrupper, som boltrer sig på pisterne.

Danskernes favoritsted

I Trysil er der rigtig gode muligheder for langrend og skitouring, hvis man vil ud at nyde vinterlandskabet i fjeldene på en mere stille, mens absolut konditionskrævende måde. Vil du holde dig på pisterne, er der hele 78 pistekilometer fordelt på 66 pister. Der er 31 lifte og 3 børneområder, der hedder Valleland, Eventyr og Skihytta.

Trysil Forecast