Flyv direkte
til Gdańsk

​Ryanair​ flyver direkte mellem Aarhus og historiske Gdansk.

Skal du med på forlænget weekend i den smukke by?

Country

Polen

Flying time

1 time 5 minutter

Language

Polsk, engelsk

Season

-

Currency

Polske złoty

Time difference

Ingen

Airport

Gdansk Lech Walesa Airport

AAR

GDN

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Costa del Gdánsk

De færreste tænker nok på badeferie, når de hører om byen, men faktisk har Gdansk en lang række lækre badestrande, som kan måle sig med flere af Europas strandperler. Strandene er både rene og flotte, og de har alle gratis adgang hele året. Præcis ligesom sydpå kan man både opleve strande, hvor naturen står alene, og hvor der er rum og plads til at tænke store tanker under en afslappende gåtur langs vandet.

Andre steder kan man fristes til at bruge kælenavnet ‘Den østeuropæiske Riviera’, da man her finder strandbarer, restauranter og underholdning for hele familien. Strandene er samtidig nemme at komme til – lej for eksempel en cykel, eller hop på en sporvogn direkte fra centrum.

Gdańsk Vejrudsigt

Er du en kræsen spa-turist?

Massage, frisør, ansigtsbehandling, mani- og pedicure, oplevelsesbruser, isbad, duft-jacuzzi og saunagus… Er der noget, de kan i Gdansk, Sopot og Gdynia, så er det wellness-treatments og spa. Området er således ikke overraskende et yndet feriemål for spa-turister, for her finder du et udbud af skønheds- og velværebehandlinger som ingen andre steder. Er det tid til at blive ’pampered’ – måske på tur med dine veninder – så er Trebyen uden tvivl derfor et virkelig godt bud på din næste destination. Og prisniveauet er tilmed meget fornuftigt.

Siden midt i 1800-tallet har kur-turister været tiltrukket af badebyen Sopot, der er bygget op omkring hoteller med kurfaciliteter. De fleste af byens hoteller har haft store afdelinger med et udvalg af kur-bade i havvand og ferskvand – og selvom tiderne og dermed metoderne har ændret sig, så holdes traditionen stadig i hævd på mange af hotellerne med lækre, topmoderne spa-afdelinger.

Er du klar til en smuttur til Gdansk
Book din rejse med Ryanair

Find billetter

Sign up to
our newsletter