Til Mallorca med Spies fra Aarhus Airport

05-09-2022

Spies sætter nu endnu en destination på afgangstavlen. Fra maj 2023 kan østjyderne således rejse med Spies til Palma de Mallorca og nyde en solferie i blandt andet Alcudia, Magaluf, Cala d’Or eller Pollenca med direkte afgang fra Aarhus Airport.

”Det er meget tilfredsstillende, at Spies nu styrker vores samarbejde med endnu en destination i solkataloget. Mallorca er et uhyre populært feriested blandt østjyderne, og jo mere kapacitet vi kan tilføre til solskinsøen, jo bedre. Samtidig er det en stor fornøjelse, at Spies teamer op med BRA i forhold til at kunne tilbyde et gennemført stærkt kvalitetsprodukt til de rejsende. BRA er en af lufthavnens rigtig gode samarbejdspartnere, og det lover godt for fremtiden”, siger Brian Worm, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

I 2022 har Spies oplevet et kæmpe boom i rejser til Mallorca, og den tendens forventer rejseselskabet fortsætter.

”Mallorca er helt klart danskernes foretrukne ferieø i sommersæsonen. Kombinationen af fantastiske strande og turkisblåt vand, bjerge at vandre og cykle i og så Palma by, som er en slags mini-Barcelona, gør det til et yderst populært rejsemål. Den korte flyvetid har også en stor betydning for mange, derfor er vi glade for at kunne tilbyde direkte afgang fra Aarhus Airport fra næste forår”, siger Sofie Lund, som er kommunikations- og pressechef i Spies.

Mallorca har for længst fjernet sig fra det stereotype grisefestimage og har udviklet sig til en livsnyderdestination. Kilometerlange strande, små bugter for enden af snoede bjergveje, lokale Mallorca-vine, det tapasinspirerede middelhavskøkken, bjergrige cykleruter, kulturhistoriske Palma, shopping og meget mere tæller op, når danskerne skal vælge feriedestination. Øen rummer et rigt udvalg af oplevelser både til børne- og teens-familier samt til voksne par og venner i alle aldre, og i Spies lægger man stor vægt på, at gæsterne kan booke den hoteltype, der matcher deres behov. Således tilbyder rejsebureauet blandt andet ferieophold på deres eget vandkantshotel Sunwing Alcudia Beach, der er målrettet familier, og Sunprime hoteller, der er skræddersyet til voksne, på Playa de Palma og i Pollencabugten.

Bliv inspireret
og modtag nyheder