Spies-rejser til spanske favoritter

20-06-2023

Spies har i år to af danskernes spanske favoritter i solskinskataloget fra Aarhus Airport. Selskabets første rejse til Mallorca letter lørdag den 24. juni, og fra den 14. oktober 2023 sætter Spies Gran Canaria ind med fuldt efterårs- og vinterprogram til østjyderne.

Mallorca er en af danskernes favorit sommerrejsemål. Det slår også igennem hos rejseselskabet Spies, som for første gang i nyere tid har Middelhavsøen på sommerprogrammet fra Aarhus Airport. Derved kan østjyderne rejse med Spies til Palma de Mallorca og snuppe en solferie i blandt andet Alcudia, Magaluf, Cala d’Or eller Pollenca. Sommerprogrammet går i luften den 24. juni og sidste afgang er den 29. juli. Flyvetiden fra Aarhus er tre timer med Airbus 321 fra Spies’ eget flyselskab Sunclass Airlines.

Om Mallorca som rejsemål siger Spies’ kommunikationschef, Sofie Folden Lund: ”Mallorca har for længst fjernet sig fra det stereotype grisefestimage og har udviklet sig til en livsnyderdestination med kilometerlange strande, charmerende bugter, lokale Mallorca-vine, delikate tapas, bjergrige cykelruter og pulserende Palma.” Hun fremhæver, at øen rummer et rigt udvalg af oplevelser til familier og voksne, der rejser uden børn. Spies lægger stor vægt på, at gæsterne kan booke den hoteltype, der matcher deres behov. Således tilbyder rejsebureauet blandt andet familieferieophold på deres eget vandkantshotel Sunwing Alcudia Beach og kun for voksne-ferie på Sunprime hoteller ved Playa de Palma og i Pollencabugten.

Op mod efterårsferien går turen længere sydpå til det yndede vinterrejsemål, Gran Canaria. Spies åbner således en ny verden for østjyske rejsende, som søger lækre familie-resorts, ferieluksus i strandkanten eller hoteller, der er specialiserede i ferieophold for rejsende uden børn. Spies tilbyder rejser til blandt andet det helt nyrenoverede Ocean Beach Club i Playa del Cura, familiehotellet Sunwing Arguineguín Seafront i Arguineguín og voksenhotellet Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés med afrejse fra Aarhus Airport.

BRA – Braathen Regionals Airlines flyver Spies-gæsterne til Gran Canaria t/r i flyselskabets nyerhvervede Airbus 319 med plads til 145 passagerer. Rejserne går i luften i takt med skolernes efterårsferie den 14. oktober og sidste afgang er den 30. marts 2024. Der er afgang fra Aarhus Airport kl. 8.00 og med en times tidsforskel, lander man på Gran Canaria lige over frokost kl. 12.40. Flyvetiden er 5 timer og 40 minutter.

Bliv inspireret
og modtag nyheder