Ryanair flyver nu til Faro

21-12-2022

Fra den 27. marts kan jyderne flyve til Algarvekysten direkte fra Aarhus Airport to gange om ugen.

Antallet af destinationer i Aarhus Airport vokser stødt. Alene i 2022 har lufthavnen kunne tilføje seks nye ruter til destinationsporteføljen, og til foråret vokser listen igen – denne gang med soldestinationen Faro i det sydlige Portugal.

”Ryanair har fået rigtigt godt fat i markedet i Østjylland, og de udvikler deres rutenetværk fra Aarhus Airport, så det matcher både business, family & friends og ferierejsende. Ruten til Algarvekysten rammer lige ind i feriemarkedet, hvor Portugal igennem de senere år er røget i vejret på popularitetslisten. Portugal er kåret som Europas bedste rejseland flere år i træk, og Faro er et godt udgangspunkt for at opleve landet”, siger Brian Worm, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Destinationen i Europas sydvestlige hjørne kan bryste sig af en smuk bjergrig natur, et køkken spejlet i naboskabet til Atlanterhavet, alsidig vinproduktion samt lange hvide sandstrande og bølgeforhold, der tiltrækker surfere fra hele verden.

Portugal er i Top-10 over danskernes foretrukne rejsemål, og den nye direkte rute fra Aarhus lander på et tørt sted, mener Stig Sommerfeldt Kaspersen, som er nordisk direktør for Turismo de Portugal.

”Jeg er lykkelig over, at aarhusianerne nu igen kan flyve direkte til Faro. Det har været efterspurgt længe. Algarve er en populær destination, som mange forbinder med masser af sol, lækre strande og golfbaner i særklasse. Men autentiske fiskerbyer, luksusresorts og masser af muligheder for aktiv ferie med cykling og vandring kendetegner også destinationen, der nu bliver meget lettere tilgængelig for jyderne”, siger Stig Sommerfeldt Kaspersen.

Ruten går i luften den 27. marts 2023 med to ugentlige afgange mandag og fredag. Mandag er der afgang fra Aarhus Airport kl. 19.15 og fredag kl. kl. 12.55. Flyvetiden mellem Aarhus Airport og Faro er tre timer og 50 minutter. Der er minus en times tidsforskel i Portugal.

Bliv inspireret
og modtag nyheder