Ryanair åbner ruter til Korfu og Zadar fra AAR

31-03-2021

Ryanair kickstarter sommeren med to splinternye ruter fra Aarhus Airport til Korfu og Zadar. Aarhus Airport er således den eneste jyske lufthavn, hvor der er direkte fly til den græske ø-perle og den kroatiske soldestination.

Der er landet et ekstra stort påskeæg i Aarhus Airport’s kurv. Flyselskabet Ryanair har netop bekræftet, at de åbner en helt ny rute til Korfu i Grækenland samtidig med, at den direkte solskinsrute til Zadar i Kroatien går i luften. Således bliver Aarhus Airport den eneste lufthavn i Jylland, som kan tilbyde direkte fly til de to populære destinationer.

”Det er to meget attraktive rejsemål, som jyderne nu får direkte adgang til fra Aarhus Airport. Korfu er en af de mere eksotiske græske øer, der står højt på mange jyders ønskeliste, men det har været lidt besværligt at komme dertil. Zadar tapper direkte ind i den voksende opmærksomhed, som Kroatien har opnået blandt danskerne, så det er godt set af Ryanair at prioritere netop de ruter. Samtidig dækker de nye lavprisruter et hul i markedet, og det er et stærkt signal fra Ryanair om, at de satser på Aarhus Airport fremover,” siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

De to nye ruter giver de jyske rejsende flere alternativer for at rejse sydpå – også på forlængede weekendture.  Flyvningen til Korfu starter den 2. juli med to ugentlige morgenafgange mandag og fredag fra Aarhus Airport. Kursen sættes også mod Zadar den 2. juli, med ligeledes to ugentlige afgange mandag og fredag – denne gang tidlige aftenafgange.

Øen Korfu, som er det vestligste punkt i Grækenland, bygger bro mellem de sydligste strækninger af Adriaterhavet og den nordligste del af de Ioniske øer. Øen har en spektakulær udsigt over den albanske kyst og bjergene til den østlige side kun få kilometer væk, mens de dramatiske vestlige kyster nyder godt af den varme brise fra det italienske fastland, da Korfu ligger med ganske kort afstand til Puglia. Korfu kaldes for Grækenlands grønneste ø og deler gavmildt ud af de frodigste landskaber, kulturhistorie og fantastisk mad med rødder i det græsk-italienske køkken. Dertil er den helt unikke akvamarinblå kystlinje et af Korfus kendte charmekort.

Zadar er en ferieperle i Kroatien beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavets kyst med stemningsfyldte labyrintiske gader, historiske bygninger og smukke strande. Det kroatiske ø-hav ligger en kort sejltur væk, og der er rig mulighed for at besøge brusende vandfald eller kaste sig ud i en gang river-rafting på den idylliske flod Zrmanja med krystalklart vand. Byen prydes af en lang strandpromenade, hvor man også kan nyde en usædvanlig smuk solnedgang.

Lavprisruterne fra Aarhus Airport til Korfu og Zadar åbner begge den 2. juli og flyver frem til den 29. oktober 2021.

(Pressemeddelelse, udsendt d.d.).

Bliv inspireret
og modtag nyheder