Retail-profil bliver ny HR og kommerciel direktør

26-10-2022

Lars Rønnov skal stå i spidsen for at dyrke lufthavnens kommercielle potentiale, kompetenceudvikle lufthavnens medarbejdere og sikre en driftsstærk organisation.

Igennem de sidste tre år har Aarhus Airport udvidet og totalmoderniseret den østjyske lufthavn for at bringe de fysiske rammer op på et højt internationalt niveau. I takt med udviklingen bliver organisationen nu opgraderet for at imødekomme lufthavnens ambitiøse vækststrategi. Således styrker Aarhus Airport ledelsesniveauet med ansættelsen af Lars Rønnow, som checker ind med en solid baggrund fra Danmarks største detailkoncern, Salling Group. Lars Rønnov kommer fra ledelsespositioner inden for retail og HR i Salling-koncernen og tiltræder i en nyoprettet stilling som HR og kommerciel direktør i den århusianske lufthavn.

”Lars Rønnov har pondus og et skarpt kommercielt mindset, der er opdyrket i et miljø, som opererer med kundeoplevelser, kommercialisering og drift. Lufthavnen er næsten færdig med at anlægge i sten og stål, og nu skal vi bygge videre på vores organisation. Lars’ forretningsforståelse for at drive profit og vækst igennem en fokuseret og kompetent organisation skal være med til at sætte og holde kursen på lufthavnens videre vækstrejse”, siger Brian Worm, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Lars Rønnov, MBA fra Aalborg Universitet, har i HR-stolen for nogle af Salling Groups største butikskæder, Føtex, Bilka og BR, leveret solide resultater inden for ledelse og servicemedarbejderadfærd. Inden da har han nærmest stået i kommerciel mesterlære i Salling Group, hvor han har opbygget sin karriere fra bunden og varetaget ansvaret for flere af kædens supermarkeder.

”Der ligger et rigtigt stort potentiale i Aarhus Airport, som organisationen skal motiveres til at folde fuldt ud. Min fornemmeste opgave bliver at dygtiggøre organisationen og sikre, at vi har et godt medarbejdermatch for at kunne tilbyde gæsterne oplevelser, produkter og service på et højt niveau. Processerne fra drift til transaktion i en kommerciel servicevirksomhed sidder på min rygrad, og det tager jeg med ind i lufthavnen. Jeg ser frem til at blive dus med luftfartsindustrien, og jeg glæder mig til samarbejdet med alle mine nye kolleger”, siger Lars Rønnov, ny HR og kommerciel direktør i Aarhus Airport.

Der er i dag godt 160 medarbejdere i Aarhus Airport, og lufthavnen forventer at servicere op imod 500.000 rejsende i 2022. Det er lufthavnens ambition at løfte antallet af årlige passagerer til 1,5 millioner inden udgangen af 2029.

Lars Rønnov tiltræder som HR og kommerciel direktør i Aarhus Airport den 1. november.

Bliv inspireret
og modtag nyheder