Aarhus Airport har fundet ny finansdirektør

22-12-2022

Jon Wenzel Kragstrup tiltræder den nyoprettede stilling som CFO i Aarhus Airport den 9. januar 2023.

Igennem solid drift, proaktiv stillingtagen og udvikling af processer og tiltag skal han være med til at løfte både omsætning og resultat for den østjyske lufthavn.

”Vi har søgt en visionær profil, som har stærke kompetencer inden for regnskab og økonomi i en kompleks virksomhed. Jon kan understøtte virksomhedens videre udvikling gennem sin store erfaring som værdiskabende samarbejdspartner til bestyrelsen og den forretningsmæssige ledelse. Vi er glade for at kunne tiltrække en fagtung kandidat som Jon og få ham med på vækstrejsen”, siger Brian Worm, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Jon Wenzel Kragstrup er uddannet Cand.merc. Finansiering fra Aarhus School of Business. Han kommer fra en stilling som CFO i startup-virksomheden Vibrant ApS, og han har tidligere bestredet positioner som CFO hos Alexandra Instituttet og Aleris-Hamlet Hospitaler og som økonomisk ansvarlig for flere områder i Københavns Lufthavne.

”Det har været fantastisk at opleve den store udvikling lufthavnen har gennemgået de seneste år, og jeg ser frem til at bidrage til det vækstpotentiale, der skal forløses. Samspillet mellem daglig økonomistyring, datadrevne beslutningsprocesser og driften i en kompleks luftfartvirksomhed har jeg allerede solid indsigt i. Jeg glæder mig til at tage fat på opgaven og bringe min kompetencer i spil”, siger Jon Wenzel Kragstrup.

Det er lufthavnens ambition at løfte antallet af årlige rejsende over de næste syv år til 1,5 millioner gæster.

Jon er bosat i Egå nord for Aarhus og har to drenge på 8 og 11 år sammen med hustruen, Lena. Når han ikke sidder fordybet i tal, trækker eventyrlysten ham op på toppen af en vulkan i Ecuador, på teltsafari i Kenya eller på dykkerferie i Egypten. Formen holdes skarp med løb og tennis, mens Jon slapper af med Premier League tv-bold eller sammen med familie og venner.

Bliv inspireret
og modtag nyheder