Vind flybilletter for to til Alicante t/r med Norwegian fra Aarhus Airport.

Vi fejrer, at Norwegian nu flyver fra Aarhus til Alicante, Malaga og Palma de Mallorca. Du skal bare tilmelde dig Aarhus Airport’s nyhedsbrev. Er du allerede tilmeldt, deltager du helt automatisk.

Konkurrencen løber til og med den 15. juni 2024.

 

Konkurrencevilkår og betingelser:

  • Alle eksisterende modtagere af Aarhus Airport’s nyhedsbrev deltager i konkurrencen på samme vilkår som ny-tilmeldte.
  • Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig Aarhus Airport’s nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder fra Aarhus Airport, rejseinspiration og gode tilbud på rejser. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes. Samtidig giver du tilladelse til, at dit navn og mailadresse inkluderes i Norwegian’s nyhedsbrevsdatabase. Du kan til enhver tid framelde dette.
  • Som deltager skal du være fyldt 18 år. Ansatte hos Aarhus Airport eller Norwegian samt ægtefæller og andre personer i ansattes husstand må ikke deltage i konkurrencen.
  • Vinderen får direkte besked på mail. Du skal efter modtagelsen kontakte Aarhus Airport for at opgive dit fulde navn og adresse, så vi kan uddele præmien. Gavekortet er personligt og kan ikke overdrages til andre og kan heller ikke byttes til kontanter eller andre rejsemål. Gavekortet gælder kun for rejser på direkte ruter opereret af Norwegian.
  • Vi anbefaler, at du er tidligt ude med bestillingen. Efter at rejsen er bekræftet, er det ikke muligt at ændre på bestillingen. Norwegian tager forbehold for fyldte fly og ændringer i rutetilbud.
  • Gavekortet skal benyttes inden den angivne tidsfrist og gyldigheden kan ikke forlænges. Gavekortet kan ikke benyttes i følgende perioder: 10/2-18/2 2024, 23/3-1/4 2024, 13/7-31/7 2024, 12/10-20/10 2024 og 22/12-2/1 2024. Skulle du ikke have mulighed for at rejse inden for den givne tidsperiode, er billetten tabt. Personen, som du rejser sammen med, skal rejse samtidig med dig.
  • Konkurrencen arrangeres udelukkende af Aarhus Airport i samarbejde med Norwegian og afvikles på Aarhus Airport’s sociale medier.
  • Oplysninger som deltagere giver til Aarhus Airport behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Mailadresse og navn videregives kun til Norwegian og ikke til andre.