Flere ”kun fly” rejser til soldestinationer

31-05-2022

Aarhus Airport og Århus Charter skruer op for flysæderne til Mallorca, Cypern, Kreta, Zakynthos og Preveza.

”Det er nyt for os at tilbyde de rejsende flysæder t/r. Der er en stor efterspørgsel på rejser sydpå, og med eget flyselskab kan vi tilrette vores produkter, så det matcher jydernes præferencer”, siger Henrik G. Jensen, som er COO hos Primo Tours, der står bag Århus Charter.

Aarhus Airport hilser opgraderingen velkommen. Ruteudviklingen har over de senere år gået fra et stramt fokus på erhvervsrejsende til også at favne feriemarkedet. Det har blandt andet fået luft under vingerne med lavprisflyvninger til destinationer som Malaga, Milano, Zadar og Korfu, ligesom der også er en stor søgning fra fritidsrejsende mod London, Warszawa, Riga og Gdansk. Med de nye ”flight-only” destinationer vil rejseudbuddet fra lufthavnen kunne tiltrække endnu flere ferierejsende.

Århus Charter har fortsat et skarpt fokus på færdigsyede rejser. Rejsebureauet sætter derfor to helt nye destinationer på afgangstavlen i Aarhus Airport. Den lille græske paradis-ø Meganisi, der er det perfekte tag selv-bord af autentiske oplevelser, og charmerende Paleros på fastlandet er således kommet på rejsebureauets chartermenu.

Med den nye satsning bliver Århus Charter det eneste selskab, der tilbyder direkte flyrejser fra Aarhus til Cypern, Kreta, Zakynthos, Mallorca og Preveza, hvorfra man kan rejse videre til Lefkas, Sivota, Meganisi og Paleros. Afgangene ligger på fredage til Preveza, lørdage til Mallorca og Cypern samt søndage til Kreta og til Zakynthos. Priserne til alle destinationer starter fra 1799 kr. pr. person, fly t/r inklusive alle skatter og håndbagage.

Bliv inspireret
og modtag nyheder