Sverige

Sälen

Nordeuropas største alpine skiområde

Land

Sverige

Flyvetid

1 time og 20 minutter

Sprog

Svensk

Måned

Januar
Februar
Marts

Valuta

Svenske kroner

Tidsforskel

Ingen

Lufthavn

Scandinavian Mountains Airport

AAR

SCR

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Et af nordens mest populære skiområder

Nu kan du komme på skiferie i Sälen, Sverige – et af nordens mest populære og største skiområder. Pak dit skiudstyr og flyv til fjeldene med SAS fra Aarhus Airport. Efter en kort flyvetur på kun 1 time og 20 minutter træder du direkte ud i den moderne Scandinavian Mountains Airport, der ligger placeret lige imellem Trysil og Sälen. Den internationale lufthavn ligger kun 10 minutter fra Sälen, der består af flere skiområder.

Sälens seks skiområder

Sälen er en fælles områdebetegnelse for seks skiområder, der dog ikke alle er sammenhængende. Centralt i Sälen ligger områderne Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället, mens Stöten ligger et stykke nord for og Kläppen lige syd for. Området har uanede muligheder for store og små med hang til vinterfornøjelser. Sneen ligger meterhøjt, og de fløjlsagtige velpræparerede pister venter bare på, at man suser ned af dem. Der er masser af børneområder, legepladser og steder, hvor man lige kan tage et hvil med børnene.

 

Action og afslapning

Udover de mange fløjlsagtige pister, er der også masser af udfordringer i puklerne, off-pisten og i parken for de erfarne skiløbere og snowboardere. Faktisk har Sälen 116 pister i alle sværhedsgrader og 86 lifte. Det er Skistar, som ejer både Sälen og Trysil-områderne, og de formår virkelig at skabe en super velorganiseret infrastruktur, der favner alle typer skiløbere.

Uanset om man er til det femstjernede luksushotel med spa og sauna med kig til fjeldene, eller om man hellere vil bo i en bjælkehytte oppe på fjeldet, er der et stort udvalg af hoteller, hytter og lejligheder i Sälen tæt på pisterne.

Er du klar til at klikke skiene på?
Book din næste rejse til Sälen

Find billetter

Bliv inspireret
og modtag nyheder