Flyv til Syditalien med Gislev Rejser

Napoli

Land

Italien

Flyvetid

1 time 15 minutter

Sprog

Italiensk

Måned

September
Oktober

Valuta

Euro

Lufthavn

Napoli

Via

Odense

AAR

NAP

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Afgange:
04.09.2023
11.09.2023
18.09.2023
25.09.2023
02.10.2023
09.10.2023

Nu kan du flyve til pizzaens fødeby, Napoli, med Gislev Rejser fra Aarhus Airport. Du kan få billetter fra 2.998 kr. inklusive afgifter, 15 kg bagage og 5 kg håndbagage. Hvad enten du er til storbyferie, om du vil opleve skønne landskaber, skønne strande, de skønne klippeøer i Napolibugten eller en kombination af det hele. Med flybilletter fra Aarhus Airport vælger du selv hvilken type ferie du vil have.

Ischia, Napolibugtens grønne ø

Napoli, Italien

Er du kunst- og historieinteresseret, er Napoli byen for dig. Oplev blandt andet Det Nationale Arkæologiske Museum og verdens ældste opera Theatro San Carlo og Castel dell’Ovo. Syditalienske Napoli er såmænd også kendt som byen, hvor pizzaen blev opfundet, og du skal naturligvis ikke gå glip af verdens bedste pizza.

Desuden er Napoli en helt igennem  fantastisk storby med lige så skønne sandstrande som resten af Italien.

Ischia øen i Napolibugten

Ischia, Napolibugten

De lokale kalder den Isola Verde – den grønne ø – på øens subtropiske haver, gyldne sandstrande og charmerende småbyer. Den frodige vulkanske ø Ischia byder da også på helsebringende kurbade og varme kilder, der eftersigende skulle være kilden til et langt og sundt liv.

Find din ferie til Ischia her

Ruiner ved Pompeji, Italien

Dagstur til Pompeji

Har du lyst til at mærke historiens vingesus? Tag en dagstur til byen Pompeji tæt på Napoli. Byen Pompeji blev i år 79 e.Kr. dækket af et tykt lag aske fra den vulkanen, Vesuv. Det er en ganske særlig oplevelse at gå rundt i de mange udgravede gader, byens fælles badeanstalter, besøge husene og virkelig mærke historien fra den en gang aktive handelsby, Pompeji.

Rom og Sorrento fra Aarhus Airport med Gislev Rejser

Gislev Rejser

Gislev Rejser har eksisteret i mere end 75 år og er et af de største rejsebureauer af sin slags i Danmark. Tryghed, sikkerhed, kvalitet og nysgerrighed er de bærerene elementer i bureauets DNA. De arrangerer bl.a. pakkerejser med fly, bus eller skib til et hav af destinationer. Dog er der også mulighed for at skræddersy din rejse til individuelle behov.

Læs mere om Gislev Rejser

Flyv til Milano fra Aarhus Airport

Italiensk storbyferie

Husk at du også kan flyve til Milano fra Aarhus Airport to gange ugentlig året rundt. Tag direkte til byen, der er indbegrebet af storby- og shoppeferie, og som er rig på kultur, restauranter og barer.

Læs mere og find dine billetter her

Bliv inspireret
og modtag nyheder