One stop

HELE VERDEN FRA AARHUS AIRPORT


Ud over adgangen til de destinationer​, du direkte kan flyve til fra Aarhus Airport, så giver den østjyske lufthavn dig nem adgang til mere en 250 destinationer over hele verden - med få stop!

Flyver du via en af Aarhus Airports hub-destinationer, kommer du nemlig nemt videre til - hold nu fast! - mere end 250 destinationer over hele verden. Antallet af direkte ruter videre fra hver lufthavn fordeler sig p.t. således:

København​​​: Direkte videre til ca. 165 destinationer

Prag: Direkte videre til ca. 170 destinationer​

Stockholm (Bromma): Direkte videre til ca. 17 destinationer

Gøteborg (Landvetter): Direkte videre til ca. 90 destinationer

Oslo (Gardermoen): Direkte videre til ca. 112 destinationer

London (Stansted): Direkte videre til ca. 150 destinationer

Så hvad vil du egentlig helst? Køre til en lille lufthavn med nem trafik, masser af parkeringspladser, max fem min. gang fra P-plads til flysæde, typisk max op til et par minutters ventetid i security og check-in - og så af sted....? Eller vil du hellere bruge tid på at køre til en større lufthavn - en køretur, der måske gør, at du sidder i kø på motorvejen, skal stå i kø, gå langt, osv. Hvad vil give dig mest ro på en travl arbejdsdag...?

Der er god, jysk fornuft i at lade flyveturen til en af Aarhus Airports ’hubs’, dvs. lufthavne med videre forbindelse ud i verden, erstatte turen i bil til en af de større lufthavne. Det er mere bekvemt, giver dig mulighed for at arbejde undervejs, er forbundet med langt mindre usikkerhed i forhold til køkørsel, ventetid osv. - og så støtter du din lokale lufthavn til gavn for hele landsdelen.

Turen med fly fra Aarhus til fx Københavns Lufthavn tager kun ca. 30 min. Og med dette lille første stop som en frisk appetitvækker er du klar til at flyve direkte videre ud i verden.

Flyv fx nemt til destinationer som fx New York, San Francisco, Chicago, Miami, Boston, Washington, Birmingham, Paris, Strasbourg, Budapest, Milano, Rom, Amsterdam, Düsseldorf, Berlin, Wien, Barcelona, Madrid, Split, Bratislava, Kiev, Kosice, Odessa, Warzawa, Zagreb, Doha, Moskva, Antalya, Corfu, Kreta, Hurghada, Kefalonia, Kos, Larnaca, Rhodos, Thessaloniki, Tel Aviv, Reykjavik, Helsinki, Vagar og Nuuk... - og mange, mange flere!

Spørgsmålet er så bare: Hvor vil DU gerne hen...? Lad mig gå igang med at finde billetter​​ 

AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte