Lufthavnsbus

925x Flybus til Aarhus

Der er busforbindelse mellem Aarhus city og Aarhus Airport i direkte tilknytning til rute- og charterfly. Bussernes afgangstider er tilpasset flyenes, så hold øje med eventuelle forsinkelser og aflysninger her på siden.

Turen fra Aarhus Hovedbanegård tager cirka 45-50 minutter, og der samles passagerer op ved udvalgte stoppesteder undervejs.


fleksibel Busplan tilpasset flytider
Rute 925x har den særlige service for passagerne, at den ikke har en fast køreplan, men istedet følger flytrafikken. Det betyder eksempelvis, at man ikke skal være bekymret for, om der er en bus, når man lander - bussen venter på flyet!

​>lad mig se oversigten over bustider/køreplan​

Service

​Lufthavnsbussen er tilpasset de rejsendes behov, hvilket betyder at man i bussen frit og let kan benytte bussens WiFi. Dertil kommer gratis nedkølet vand samt, samt mulighed for at læse dagens avis.

BETALING

Du kan betale med følgende betalingskort, hvis kortet har chip: Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, V Pay, JCB, China Union Pay og American Express.

Du kan betale med Midttrafik app, hvor du skal vælge billetten "Aarhus Airport" under menupunktet Køb øvrige billetter.

Du kan også benytte rejsekort. Husk at checke ud, når bussen ankommer til Aarhus Airport.

Ud over danske kroner kan du betale med følgende valuta (sedler): Euro, £, US$, Nkr., Skr. samt Chf. Busselskabet Arriva fastsætter vekselkursen.

Ungdomskort for Midttrafik Øst gælder som fuld betaling i lufthavnsbussen. Ungdomskort for øvrige trafikselskaber og DSB giver ret til køb af børnebillet.


ENKELTBILLET TIL LUFTHAVNSBUSSENPRISER
Voksen115 DKK
Barn (4-15 år)80 DKK
Pensionist115 DKKRUTEBUS 212 TIL OG FRA RANDERS OG EBELTOFT

Fra Aarhus Airport er der busforbindelse til Randers og Ebeltoft via busrute 212. Bussen afgår på faste tider og er derfor uafhængig af flytrafikken. Turen fra Randers tager cirka 60 minutter, og turen fra Ebeltoft cirka 20 minutter.

Ved spørgsmål eller ønsker om yderligere informationer, kontakt venligst Businformationen på tlf. 70 210 230, eller undersøg via et af følgende links:

Køreplan rute 212: Randers/Ebeltoft - Aarhus Airport​​​

AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte