Passagertal

Vælg venligst ude til venstre, for hvilken periode du ønsker at se vores passagerstatistik.


Antallet af passagerer i Aarhus Airport viser i marts en samlet tilbagegang på 66,7 procent i sammenligning med samme måned sidste år. Nedgangen i passagertallet kan forklares med et ord; Coronavirus.

Hen over marts måned har flere og flere flyselskaber og charterselskaber suspenderet deres ruter mellem Aarhus og udenlandske samt danske destinationer, og den 29. marts satte SAS indenrigsruten mellem Aarhus og København i bero som den sidste. Den 30. marts gik Aarhus Airport derfor ind i en midlertidig lukkeperiode.

”Det er en meget uvirkelig situation, vi befinder os i, og den rammer transportbranchen hårdt. Passagertallene er raslet ned i hele marts måned, og nu er alt på standby. Vi ved ikke, hvor længe denne tilstand vil vare, men på trods af nedgangen og den midlertidige lukning, fastholder vi vores ambitiøse strategi og holder snuden i vækstsporet. Der vil naturligt nok komme en forskydning i vores vækstmål, men vi kommer stærkt tilbage, når verden åbner sig igen”, siger Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport.


Marts måned byder på en stejl nedgang på 63,6 procent i indenrigstrafikken, mens udenrigstrafikken topper med minus 70,2 procent. I forhold til antallet af passagerer på charterflyvningerne kan lufthavnen notere en tilbagegang på 60 procent.
Trafik 2019/3 2020/3 %
Total 42.092 14.027 -66,7%
Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte