Passagertal

Vælg venligst ude til venstre, for hvilken periode du ønsker at se vores passagerstatistik.


Passagervæksten i Aarhus Airport fortsætter: Højeste passagertal i juli måned siden 2013

Passagertallene for juli måned fastholder en positiv udvikling med en samlet fremgang på 3,5 procent sammenlignet med juli 2018. Det er det bedste resultat for juli måned siden 2013.

Den samlede passagervækst er især båret frem af en markant stigning på charterflyvningerne. Det er særligt Århus Charters’ nye ruter til Kreta og Zakynthos, der påvirker tallene positivt. Med de to nye ruter, som havde opstart i foråret, har Århus Charter udvidet fra 2 til 6 destinationer siden 2016.

Tilføjelsen af de nye destinationer har fået en flot modtagelse af de østjyske passagerer. Fremgangen viser blandt andet, at lufthavnen er lykkedes med at skabe vækst ved at tilføre nye ruter til porteføljen, mener lufthavnsdirektøren: ”Tilføjelsen af nye ruter har givet store stigninger på chartertrafikken, og det er glædeligt at se, at indsatsen har effekt. Juli måneds passagertal er de bedste siden 2013, og det viser, at vores fokus på at skabe vækst via ruteudvikling virker,” siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Også indenrigsflyvningerne er i vækst i juli, hvor SAS-ruten mellem Aarhus og København klarer sig godt.
Trafik 2018/7 2019/7 %
Total 38.307 39.655 3,5%
Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte