Passagertal

Vælg venligst ude til venstre, for hvilken periode du ønsker at se vores passagerstatistik.

Igen i februar er der fart på passagervæksten i Aarhus Airport. Sammenlignet med februar 2018 registrerer lufthavnen en fremgang på 30 procent. På udenrigstrafikken måles en vækst på hele 89,1 procent.

Passagertallene for februar er netop opgjort i Aarhus Airport, der præsenterer en samlet passagervækst på 30 procent i forhold til samme måned sidste år.

Samtidig viser opgørelsen, at især udenrigstrafikken viser gode takter og går eksplosivt frem med 89,1 procent.

”Det er glædeligt at se, at vi i årets første måneder formår at fastholde den positive kurs fra sidste år. Tallene skal ses i lyset af, at vi igennem hele 2018 også gik markant frem i forhold til året før, og derfor er det enormt tilfredsstillende at konstatere, at passagervæksten i Aarhus Airport fortsætter,” siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg.

Han forklarer udviklingen med lufthavnens store ruteudvidelse, hvor særligt SAS har ageret motor for væksten. Men også selskaber som easyJet og Ryanair har medvirket til at sende flere passagerer til og fra Aarhus.

Alene sidste år resulterede den markante ruteudvidelse i ni nye ruter fra Aarhus Airport. Blandt andet har østjyderne fået mulighed for at flyve direkte til en række europæiske lufthavne, der tidligere har krævet mellemlandinger i Kastrup. Det betyder også, at indenrigstrafikken i februar går lidt tilbage sammenlignet med februar 2018.
Trafik 2018/2 2019/2 %
Total 27.782 36.342 30,8%
Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte