Passagertal

Vælg venligst ude til venstre, for hvilken periode du ønsker at se vores passagerstatistik.


Passagertallene i årets første måned fortsætter sidste års fremgang med en jævn stigning i forhold til flytrafikken samme måned sidste år. Det samlede antal passagerer i Aarhus Airport viser i januar en pæn fremgang på 19,7% i sammenligning med samme måned sidste år. Hermed ser nærlufthavnen i Aarhus ud til at ride videre på bølgen af succes fra 2018, hvor hver eneste måned bød på passagerrekorder.

”At vi lander årets første måned så positivt, lover rigtig godt for 2019, der allerede til foråret bringer nye ruter og destinationer til lufthavnen. Fra maj åbner vi flyvninger til Rom, Faro, Manchester, Kreta og Zakynthos, og vi byder velkommen til rejseselskabet Balkan Holidays, der skal flyve til Varna i Bulgarien. Dermed skaber vi forbindelse til populære rejsemål som Golden Sands og St. Konstantin,” siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Særligt antallet af passagerer på udenrigsflyvningerne fortsætter med at storme frem. Her har lufthavnen i januar oplevet en fremgang på hele 64,3% procent, der især kan tilskrives de mange nye ruter, som blandt andet SAS og easyJet tilførte lufthavnen i 2018.

Lufthavnens mange nye direkte ruter gør det muligt for østjyderne at flyve direkte til udenrigsdestinationer, der tidligere krævede mellemlandinger i København. I løbet af årets første måned oplevede lufthavnen derfor et dyk i indenrigstrafikken på 7,9% procent sammenlignet med januar sidste år.

I 2018 føjede Aarhus Airport ni nye ruter til informationstavlen i den østjyske lufthavn.
Trafik 2018/1 2019/1 %
Total 28.522 34.129 19,7%
Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte