Passagertal

Vælg venligst ude til venstre, for hvilken periode du ønsker at se vores passagerstatistik.
Passagertallene i Aarhus Airport tordner fortsat frem, og i oktober tegner flytrafikken sig for en samlet vækst på 41,3 procent i forhold til 10. måned sidste år.

Sammenlignet med oktober 2017 går flytrafikken således frem i samtlige kategorier, og for udenrigstrafikken er der tale om en fordobling. Helt præcist stiger udenrigstrafikken med 101 procent.

”Sammen med flyselskaber som SAS og easyJet åbner vi løbende ruter til nye internationale destinationer baseret på efterspørgsel. Samtidig styrker vi hele tiden adgangen til Østjylland fra vigtige markeder ude i verden, og kombinationen slår tydeligt igennem på passagertallene,” siger lufthavnsdirektør, Peter Høgsberg.

Alene i efteråret har Aarhus Airport styrket ruteporteføljen med nye flyvninger til Berlin og London, og i løbet af de seneste to år er listen over ruter i den østjyske lufthavn tæt på tredoblet.

Lufthavnens vækst bider sig også fast i indenrigstrafikken, der i oktober går frem med 1,5 procent sammenlignet med samme måned året før. Stigningen skal ses i lyset af, at Aarhus Airport siden 2016 har åbnet en række direkte ruter til destinationer, der tidligere kun kunne nås via København.
Trafik 2017/10 2018/10 %
Total 36.253 51.211 41,3%
AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte