Planlæg din påskeferie direkte fra Aarhus Airport

Har du planer i påskeferien? Hvad enten du ønsker en påskeferie med kulturelle oplevelser i pulserende storbyer, at solbade ved skønne sandstrande, besøge vores skandinaviske naboer eller måske noget helt fjerde, så kan du være sikker på at Aarhus Airport har en destination til lige netop din påskeferie.

Faro strand Portugal

Faro, Portugal

Det er ikke for ingenting, at Portugal er i top-10 over over danskernes foretrukne rejsemål. Fra Aarhus Airport kan du flyve til skønneste Faro, som er et godt udgangspunkt for at opleve alt det Portugal har at byde på. Faro er et af de smukkeste hjørner af Europa, hvor du både kan opleve skøn bjergrig natur, lækker mad der tager udgangspunkt i Atlanterhavet, fantastiske vine og dejlige hvide sandstrande og forhold der tiltrækker surfere fra hele verden.

Torv og bybillede Riga

Riga, Letland

Riga er en attraktiv destination på alle tidspunkter af året. Denne skønne baltiske perle rummer nemlig kultur, historie, storbycharme, shopping og badestrand. Du kan smage på landets mange fantastiske øl i The Riga Beer District eller tage en tur ind på det overdådige Riga Central Market. Krydr din tur med besøg på Kunstmuseet Bourse eller KGB museet fra tiden, hvor KGB hærgede Riga. Efter en ordentlig spandfuld kultur og historie er det passende med en badetur i Østersøen ved stranden Jūrmala, der er sagtens kan kaldes Østeuropas svar på Miami Beach.

Gdansk city

Gdansk, Polen

Det er nok de færreste, der tænker på badeferie, når de hører om polske Gdansk, men faktisk råder byen over en lang række strande, som kan måle sig med flere af de velkendte europæiske strande. Gdansk er en by med mange forskellige sider, og vi garanterer at den vil vokse på dig. Den rummer også historie, kultur og speciel arkitektur. Tag for eksempel ned til havnefronten ved Visla-floden og gå en tur langs Gdansks svar på Nyhavn eller tag en slentretur i den gamle bydel, hvor det vrimler med farverige byhuse, smukke kirker og vildt dekoreret bygninger.

London, Big Ben

London, Storbritannien

London er og bliver en af de ultimative storbydestinationer – og med god grund. Ud over at shoppe på Oxford Street, krydse Tower Bridge til fods og betragte kunst på Tate Modern, så er det også tæt på et must at nyde en omgang Afternoon Tea. Mulighederne er mange i den såkaldte “Melting pot”-by, hvor kultur, historie og byliv fusionere og skaber den perfekte feriedestination til enten weekendturen eller en længere ferie.

Milan Italy

Milano, Italien

Storby destination nummer 1, Milano, er indbegrebet af rigt kulturliv, bar- og restaurantmiljø og shoppingmuligheder. Byen ligger centralt placeret i den nordlige del af Italien hvorfra du kan tage på dagsture med gode togforbindelser. Du kan eksempelvis tage på en dejlig tur til Comosøen, der ligger kun 1 time fra Milano.

Stockholm, Sverige

Nordisk coolness og en af Europas flotteste havnepromenader. Sveriges hovedstad, Stockholm, er en alt for overset feriedestination og en fryd for samtlige sanser. Så langt væk og dog så tæt på minder den svenske hovedstad om København, Berlin og Paris på én og samme tid, selvom det er en by, der er helt sin egen.

Parlament, Bukarest

Bukarest, Rumænien

Bukarest fortjener en plads på enhver bucket list. Byen er rig på kultur, historie, kunst og grønne oaser. Overalt ses en overvældende arkitektur med en blanding af Paris-inspirerede bygninger, socialistisk klassicistiske lagkage-bygninger, østblokkens brutalisme, plattenbau og postmoderne arkitektur. Parlamentet er absolut den største attraktion i Bukarest, men byen byder også på andre arkitektoniske godter bl.a. Ateneul Roman, kongeslottet samt Stavropoleos kloster og kirke bygget i starten af 1700-tallet.

Mallorca laguna beach vacation

Mallorca, Spanien